23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Perfekt tænding med komfortafbryder

Den elegante komfortafbryder fra ABB’s Impressivo-serie kan anvendes som en helt almindelig afbryder, men byder samtidig på nye, hidtil usete muligheder, der understreger, hvad der kan forventes af teknologi i dag.

Komfortafbryderen tilbyder forskellige komforttrin afhængigt af applikationen. Lyset kan tændes og slukkes manuelt, semi-automatisk eller helt automatisk afhængigt af, om der er personer til stede i lokalet eller ej. En diskret LED-diode indikerer, at lyset skal tændes manuelt, og fungerer samtidig som en sikker vejviser i mørket.

Manuel tænd – automatisk sluk
I mange situationer opnår man størst energibesparelse ved at kræve en manuel handling, førend lyset tændes. Med komfortafbryderen i denne indstilling skal lyset tændes manuelt, når man træder ind i lokalet og holdes derefter tændt, så længe der registreres bevægelse. Når lokalet forlades, slukkes lyset automatisk efter en indstillet tid. En perfekt løsning til et lille mødelokale eller lignende.

Automatisk tænd – manuel slukI denne tilstand tænder komfortafbryderen automatisk lyset ved indtræden i lokalet og lader det være tændt så længe, der er brug for det. Lyset forbliver tændt, selv hvis lokalet forlades, så du bestemmer selv, hvornår lyset skal slukkes. En god og praktisk løsning, fx når der skal lappes cykel i kælderrummet.

Automatisk tænd – automatisk sluk
Det kan ikke være bedre. Lyset tændes automatisk, når en person træder ind i lokalet, og slukkes igen automatisk efter en forsinkelse, når lokalet forlades. Forsinkelsen kan indstilles fra 1-10 minutter, og hvis en person træder ind i lokalet i forsinkelsesperioden, genstartes tiden. Komfortafbryderen har indbygget lysspærring, så automatisk tænding undgås, hvis dagslysindfaldet i sig selv er tilstrækkeligt. En praktisk løsning til toiletter, rengøringsrum, kopirum og lignende.

ABB A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31371716

Send til en kollega

0.048