23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Busch præsenterer ny skruevakuumpumpe

Busch har introduceret den første model, i den nye skrue vakuumpumpe serie, en COBRA NX 0450 A.

På grund af dens nye patenteret skrueprofil, er COBRA NX væsentlig mere energieffektiv og økonomisk, end andre sammenlignelige vakuumpumper på marked.
Dens nye skrueprofil er selvrensende, hvilket gør den meremodstandsdygtig overfor partikler og damp. COBRA NX skruevakuumpumpe er velegnet til mange industrielle applikationer som eksempelvis varmebehandlings ovne, belægningsprocesser, vakuum tørring, og komponent rengøring.

Med dens ekstrem kompakte dimensionering, og lave støjniveau er COBRA NX mulig at installere næsten overalt. Derved kan den også installeres ved arbejdsstationener.
COBRA NX skrue vakuumpumpe er udviklet af Busch, specielt for applikationer som efterspørger en høj pumpehastighed, i arbejdsområdet 1000 til 0,1 mbar.
Den anerkendte, tørt løbende skruevakuumteknologi, kræver ingen drift væsker i kompressionskammeret, derved kan der ikke forekomme forurening.
Vedligeholdelses opgaver som olie- og filterskift er derfor ikke nødvendige, og service arbejde på en COBRA NX er begrænset til udskiftning af olie i gearkassen.

Motoren i en COBRA NX er en energi effektiv IEC standard motor, som kan fås med en frekvensreguleringskontrol som ekstraudstyr.
COBRA NX er designet således den let kan kombineres med en vakuumbooster.
En Panda eller Puma vakuumbooster, kan tilføres som backup vakuumpumpe, ved hjælp af en simpel flangeforbindelse, hvilket skaber en kompakt vakuumenhed med et udvidet ydelsesområde.

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.062