23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Swedish Danish Water Days i Stockholm og Gøteborg

Virksomhedsbesøg hos vandforsyninger og industrien, seminarer, B2B møder og reception med potentielle kunder og partnere

Eksportrådet og Danish Water Technology Group (Danish Export Association) inviterer danske virksomheder til en fire-dages promoveringstur i Sverige for at fremme danske kompetencer, produkter og serviceydelser til svenske offentlige og industrielle vandvirksomheder.

Den svenske vandsektor


Den svenske økonomi er stærk og er ikke blevet påvirket af den økonomiske krise i samme omfang som mange andre europæiske lande. "Swedish Cyclical Institute" har netop opdateret vækstprognosen i Sverige til 3,1% i 2015 og 3,3% i 2016. Væksttallene er således i top i forhold til øvrige tilgrænsende markeder og vidner om et marked med store muligheder for danske virksomheder.

Den svenske regering har stærk fokus på grøn udvikling, som giver gode markedsføringsmuligheder for danske virksomheder - både rådgivningsvirksomheder og leverandører af innovative og grønne løsninger.

Den svenske vandsektor er generelt kendetegnet ved stor sikkerhed, høj drikkevandskvalitet samt en høj standard for behandling af spildevand.

Efter forekomster af ​​forhøjede niveauer af farlige emner (bakterier) og andre forurenende stoffer i drikkevandet er fokus på nye innovative løsninger blevet endnu større. Besparelser i vandforbrug og genanvendelse af vand er også områder, hvor svenske virksomheder konstant er på udkig efter nye løsninger og komponenter.

Det svenske marked er derfor karakteriseret ved gode eksportmuligheder for danske virksomheder med kernekompetencer indenfor vand- og miljøteknologi.

Interesseret? Så tilmeld dig HER.

Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere information og tilmelding:

Ilse Korsvang
Head of Group, Danish Water Technology Group
Tlf. 5089 4488
Ilse.korsvang@dk-export.dk

Lisette Knudsen
Export Coordinator
Tfl. 6020 8556
Lisette.knudsen@dk-export.dk

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118

Send til en kollega

0.047