23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En god oplevelse med B&O og ABB

Bang & Olufsen i Sorø har fået installeret et nyt butikskoncept, hvor Impressivo-kontakter og KNX-styring fra ABB er med til at skabe en helhedsløsning i design og funktionalitet.

Intet er overladt til tilfældighederne hos B&O i Sorø, hvor butikken netop står færdig efter to måneders ombygning til et nyt butikskoncept fra B&O. Lokalerne i den gamle bygning fra 1800-tallet byder indenfor med et topmoderne indretningsdesign, der fremhæver produkterne fra B&O på bedste vis.
Her er der monteret Impressivo-kontakter fra ABB for at skabe en gennemført stil, hvor selv stikkontakterne understøtter designet på de enkelte tv- og lydsystemer.
- Vi har gjort noget ekstra ved at installere afbrydere og stikkontakter, der matcher designet på produkterne, for at vise vores kunder, at det er muligt at få en helhedsløsning, fortæller indehaver Jens Worm Andersen.
Derfor har B&O Sorø også valgt kontakter med hidtil uset funktionalitet som for eksempel indbygget USB-oplader til smartphones, og Busch-triton® betjeningselementer med programmerede belysningsscenarier.

Styret med KNX
I baglokalerne ligger butikkens hjerte, nemlig værkstedet, hvor selv 20 år gamle B&O-produkter får nyt liv – eller hvor kunden bliver rådgivet til at finde en tilsvarende, men mere tidssvarende afløser. For Jens Worm Andersen har en baggrund som tekniker, og det præger i høj grad den oplevelse og service, kunderne får i butikken.
Her er alting nemlig styret med KNX, og den intelligente styring er programmeret til en mængde scenarier, hvor lyset i udstillingen fx tændes på kun den højttaler, kunden hører musik på. Alle installationer styres med få tryk på ABB’s komfortpaneler, og der er fuld integration mellem panelerne og B&O’s systemer.
- Vi vil gerne vise de muligheder, der findes med lysstyring, gardinstyring, adgangskontrol, overvågnings- og dørkameraer, forklarer Jens Worm Andersen.
Derfor benytter butikken sig også af ABB-Welcome-dørtelefonssystemet, der har integration med KNX’en. Her bliver den besøgendes billede transmitteret på systemets tilkoblede skærme som komfortpaneler eller iPad, når dørklokken aktiveres. En funktionalitet der er med til at øge trygheden og sikkerheden i kundernes hjem.
En af teknikerne i butikken er certificeret KNX-programmør hos ABB, så den intelligente styring kan tilbydes som en del af helhedsløsningen fra B&O. For køber du et nyt lydsystem eller tv, får du det ikke bare med hjem i en kasse. Nej, det bliver leveret og installeret, så alt bliver sat rigtigt op og kan spille sammen med dine eksisterende apparater. Det er ligesom Impressivo-kontakter og KNX-styring er med til at sikre, at kunden får en god oplevelse.

ABB A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31371716

Send til en kollega

0.078