23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PFERDs nye slibe-demovogn kører Danmark tyndt i uge 48.

PFERDs slibe-demovogn fungerer som både undervisningslokale med storskærm og testværksted, så det er muligt at afprøve slibeteori i praksis!

Komplet ”make over”
PFERDs slibe-demovogn har gennemgået en komplet ”make over”, og hele interiøret er blevet udskiftet. Slibe-demovognen fungerer nu som både undervisningslokale med storskærm og testværksted, så det er muligt at afprøve slibeteori i praksis.

Få værdifulde slibeerfaringer
”Du kan læse om PFERDs slibeprodukter og tekniske egenskaber langt hen ad vejen i et katalog, men i praksis kan der være mange faktorer, som påvirker slibningen f.eks. materialet, hastigheden og slibevinkler. Denne viden er svær at opnå uden selv at have arbejdet med PFERDs slibeprodukter til afgratning, skæring og polering. Vi kan med PFERDs demovogn netop tilbyde kunderne at gøre deres egne slibeerfaringer – direkte hos dem selv”, udtaler Michael René Jensen, teknisk chef hos AVN Teknik.

Produktnyheder
Der er allerede booket flere besøg og slibetests, så kunderne ved selvsyn kan se de nyeste slibeprodukter fra PFERD i aktion bl.a. hårdmetal-fræsestifterne til rustfrit stål, som er kendetegnet ved optimal afstemning af tandform, tandantal og spiralvinkel, der giver en aggressiv bearbejdning og en ekstremt god spånafgang. Lamelslibeskiven Polifan Strong Freeze, som er udviklet til at spare arbejdstid på de mest krævende slibeopgaver. De specielt udviklede keramiske korn garanterer en ekstrem kølig slibning med maksimal slibeeffekt på rustfrit stål og andre materialer med dårlig varmeledningsevne. Lamelslibeskiven Polifan Strong Freeze er ekstremt højtydende og giver maksimal slibeproduktivitet på grund af færre skift, og derved reduceres slibeomkostningerne, ifølge teknisk chef Michael René Jensen.

Vi kommer til dig
PFERDs demovogn vil lægge vejen forbi PFERDs mange forhandlere og kunder i uge 48 med de nyeste værktøjer inden for slibning, skæring og polering. PFERDs slibetekniker Michael Wagner, som efterhånden er et kendt ansigt i Danmark, vil bl.a. demonstrere, hvordan der kan opnås en optimal slibeproces, og hvordan PFERDs slibeværktøjer kan effektivisere slibningen betydeligt under hensyntagen til ergonomi, da PFERDs værktøjer er kendt for at reducere støj, vibrationer og minimere partikeludledning.

Kontakt AVN Teknik på tlf. 70 20 04 11, hvis PFERDs demobus skal lægge vejen forbi!

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.046