23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Willbrandt Gummiteknik A/S udnævnt til Gazelle for 5. gang

På trods af lavkonjunktur og krise går det godt hos Willbrandt Gummiteknik A/S. Så godt, at virksomhedens danske datterselskab i Haslev er udnævnt til Gazelle for 5. gang og 3. år i træk

Virksomheden, der er specialiseret i gummi- og polyuretanløsninger, leverer sine produkter til en bred vifte af industrier lige fra entreprenørbranchen, trafik-selskaber og forsyningsvirksomheder til medicinalindustrien og forlystelsesparker.

Siden 2005 har Direktør Johnny Anekjær stået i spidsen for en gennemgribende modernisering og strategisk fokusering af virksomheden, der har betydet, at Willbrandt Gummiteknik A/S har tidoblet sin omsætning i Danmark gennem de sidste 10 år.

Succesen er blandt andet kommet ved en massiv satsning på Norden, hvor virksomheden i dag står stærkt på det svenske marked og vokser hurtigt i både Norge og Finland.

Som et led i den målrettede udvikling af virksomheden, er Willbrandt Gummiteknik A/S netop blevet ISO 9001 certificeret og i løbet af kort tid forventer man også at opnå en ISO 14001 certificering, der er den mest anerkendte internationale standard indenfor miljøledelsessystemer.

Det handler om synlighed
Vil man have succes som eksportvirksomhed, handler det om at være til stede, hvor tingene sker. Derfor har man også kunne finde Willbrandt Gummiteknik på en lang række messer i Norden og Tyskland i 2015. Desuden fokuserer man på at møde kunderne på den rigtige måde. Dette gøres bl.a. ved at sikre sig, at medarbejderne har sprog- og kulturkendskab, der matcher de markeder, som virksomheden opererer på.

Denne artikel er bragt af Network Zealand som en del af en artikelserie i december om succesfulde medlemsvirksomheder.

Læs mere om Willbrandt Gummiteknik A/S på : www.willbrandt.dk eller www.willbrandt.se

WILLBRANDT Gummiteknik A/S
Grønlandsgade 9
4690 Haslev
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17264044
P nummer: 1001254559

Send til en kollega

0.047