23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyheder fra Tick Cad: Jul 2015

Se her om Autodesks ændringer til licenshåndtering har betydning for jer. Tilmeld dig 2016 Inventor ERFA møder og se præsentation af Logitrans brug af Autodesk Inventor.

2015 var året hvor Tick Cad gik fra at være den ”lille nye” til at være en væsentlig spiller på markedet. Med udvidelse både med nye medarbejdere og stort fokus på udvikling af Tick Tool har aktivitetsniveauet været højt og vi kan med lige dele ydmyghed og stolthed se, at arbejdet har båret frugt.
Tak for det gode samarbejde i året der gik – vi ser frem til fortsætte det med endnu flere gode løsninger i 2016.


Workshops & ERFA møder
De første arrangementer i det nye år ligger klar på hjemmesiden, hvor du blandt andet kan se og tilmelde dig Inventor ERFA møde i Odense eller Horsens.
Samme sted kan du se de planlagte workshops og gå-hjem møder, hvor det første er Inventor opsætning den 25.1 hvor du kan lære at opsætte brugerfladen og tilpasse Inventors tabeller.
Se mere og tilmeld

Hvad betyder ændringerne i Autodesk licenspolitik for dig
31. januar 2016 er sidste chance for køb af "perpetual" (købte) licenser på en lang række standalone produkter. Heriblandt LT licenser, AutoCAD, AutoCAD Mechanical og Autodesk Inventor.

Frem til og med 31. juli 2016 kan du stadig købe Product og Factory Design Suites.
Klik her for oversigt

Netværkslicenser
Den 31. januar 2016 er sidste dato for ændring af Standalone licenser til Netværkslicenser - det gælder både Standalone produkter og Suites.

Har I det rigtige licens-mix?
I takt med at perpetuel licenser udgår vil det ikke længere være muligt at lave crossgrade fra ét produkt til ét andet. Det kan fx være opgrade fra Autodesk Inventor til Autodesk Inventor Pro.

Har I det rigtige produkt mix i dag – eller overvejer I crossgrade eller skifte til netvækslicenser? Så kontakt os og få et bedre overblik over mulighederne.

Kampagner fra Autodesk
Frem til den 22. januar 2016 er der kampagne på nye desktop subscription licenser. Kampagnen giver mellem 15 og 25% rabat på årlig eller 3 årig leje på en lang række licenser.

Kontakt Tick Cad for yderligere information om kampagner og licensmix

Tick Tool Manage - hold tidligt fri
Se den nye videopræsentation på vores hjemmeside og benyt dig af tilbuddet om en on-line demo via Team-Viewer, så du hurtigt kan få overblik over din assemblies relaterede dokumentation.
Se Tick Tool Manage præsentation her

Logitrans har valgt Tick Cad
Logitrans har i dag mere end 100 kvalificerede medarbejdere inden for udvikling, produktion, salg og service med til at opfylde kundernes krav i hele verden og samarbejder med Tick Cad om effektivisering af udvikling, produktion og dokumentation. Det gode samarbejde er der også kommet en lille film ud af, som du kan se her.
Se præsentation af Logitrans her

Åbningstider mellem jul og nytår
Vi kan kontaktes på telefon 72 118 184 mellen 8 og 16 alle hverdage i julen

Med ønsket om en god jul og et godt nytår
Tick Cad

Marsalle 26, 8700 Horsens, www.tickcad.dk, 72 118 184







Tick Cad ApS
Sverigesvej 19
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35254315
P nummer: 1018540335

Kontaktperson

KHdL
Karina H. de Lichtenberg
+45 72 118 184 kl@tickcad.dk

Send til en kollega

0.032