23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CMSE® – Certified Machinery Safety Expert: Bliv TÜV certificeret Maskinsikkerhedsekspert!

Siden 2013 har Pilz sammen med TÜV NORD sat standarden for for en international, certificeret uddannelse inden for maskinsikkerhed. Næste kursusforløb afholdes i maj.

Certificeret uddannelse i maskinsikkerhed

CMSE er et internationalt certificeret uddannelsesprogram inden for området maskinsikkerhed. Det omhandler komplekse tekniske spørgsmål og formidler den nødvendige viden om en maskines samlede livscyklus – lige fra lovgivning og standarder over sikkerhedsteknik til en nøje betragtning af de forskellige områder inden for funktionel sikkerhed. Med det internationale kursuscertifikat har partnerne TÜV NORD CERT og Pilz sat standarden på verdensplan inden for uddannelse og videreuddannelse i forbindelse med maskinsikkerhed.

Siden 2013 er kursusforløbet blevet afholdt i Tyskland, Australien, Østrig, Belgien, Frankrig, Irland, Italien, Storbritannien, Holland og USA, Kina, Danmark, Korea, Mexico, Polen, Spanien, Sverige og Finland. Flere lande følger løbende.


Målrettet uddannelse

Uddannelsen er især målrettet til konstruktører, projekt-, sikkerheds- og udviklingsingeniører inden for automatiseringsteknik og vedligeholdelse og er også relevant for tekniske indkøbere. På kurset, der varer 4 dage, uddanner Pilz deltagerne til certificerede maskinsikkerhedseksperter.

Kurset formidler viden, der kan anvendes både nationalt og internationalt. Kurset, der er opdelt i fem moduler med foredrag, diskussioner og workshops, giver det essentielle grundlag for dette. De omfatter ud over anvendelsen af aktuelle standarder også den konkrete fremgangsmåde ved risikovurdering og arbejdssikkerhed samt en detaljeret præsentation af aktuel sikkerhedsteknik. Også anvendelsen af funktionel sikkerhed til styringer indgår heri. Kurset CMSE – Certified Machinery Safety Expert er certificeret af TÜV NORD CERT.

Certifikatet er en bekræftelse på ekspertviden inden for maskinsikkerhed. Det kan både deltagere og virksomheder drage nytte af: Virksomhederne får fagligt kvalificerede medarbejdere til implementering af sikkerhed i hele virksomheden.

"Maskinsikkerhed var tidligere altid meget nationalt præget. Med globaliseringen og de internationale retningslinjer bliver det absolut nødvendigt med en tilpasning af grundlæggende standarder. Vi mener, at de samme principper skal gælde over hele verden: Etablering af et sikkert arbejdsmiljø for alle, der bruger og vedligeholder maskiner. Her er CMSE-kurset et vigtigt skridt i den rigtige retning", understreger de ansvarlige Jaime Alonso, Technical Director for International Services Group hos Pilz og Prof. Dr. Ulrich Adolph, leder af den teknologiske afdeling hos TÜV NORD CERT.


Alle oplysninger om det internationale uddannelsesprogram finder du under: www.cmse.com

Næste kursusforløb afholdes i Kolding d. 9. - 12. maj 2016

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Kontaktperson

Mike Milther Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Send til en kollega

0.031