23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Endress+Hauser giver kunderne en håndsrækning

For at hjælpe kunderne godt i gang med deres nye instrumenter, har Endress+Hauser nu indført en Garanti+ pakke, der sikrer en professionel og gnidningsfri idriftsættelse samt tilbyder kunderne en forlænget garanti.

Efterhånden som produkterne bliver mere og mere avancerede med flere funktioner i én og samme enhed, kan det ofte være en udfordring for brugeren at få installeret produktet korrekt og ikke mindst i den mest optimale indstilling. Endress+Hauser har dermed oplevet, at idriftsættelsen tager længere tid for kunderne, og at de ofte ender med at bruge lang tid på at ringe til help desk eller at tilkalde hjælp til installationen. Dette kan i længden blive en bekostelig affære.

Derfor introducerer Endress+Hauser nu en hjælpepakke til kunderne, Garanti+pakken, som betyder at kunderne kan få idriftsat deres produkter af en Endress+Hauser tekniker uden ekstra omkostninger. Kunderne kan også vælge at idriftsætte selv, for derefter at få et gratis instrumentcheck af Endress+Hauser, inden for de første seks måneder, for at bekræfte at alt kører som det skal.
På den måde vil kunderne både få en smidig idriftsættelse, og samtidig en mere sikker og optimeret drift.

For at sikre kunderne en nem videre indkøring af deres instrument, er de yderligere dækket af 6 måneders on-site support (efter levering af produkt) og 1 års yderligere garanti.
Den udvidede garanti er registreret i en central database, så kunderne blot behøver at oplyse produktets serienummer for at få den fornødne hjælp.

Dermed kan alle kunder have ro i sindet, når de køber et Endress+Hauser instrument med Garanti+ pakken. De får råd og vejledning hele vejen igennem.
Læs mere om den nye service på: www.dk.endress.com/Garanti+pakken

Endress+Hauser A/S
Poppelgårdvej 10-12
2860 Søborg
Gladsaxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK49001517

Send til en kollega

0.047