23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DESMI tilbyder ’Pumps for Free’

Med 'Pumps For Free’-konceptet eliminerer DESMI den indledende investering ved køb af energibesparende pumper. Dermed er vejen banet for, at skibsredere nemmere kan anskaffe sig grønnere teknologier og spare på energiforbruget.

Med 'Pumps For Free’-konceptet eliminerer DESMI den indledende investering ved køb af energibesparende pumper. Dermed er vejen banet for, at skibsredere nemmere kan anskaffe sig grønnere teknologier og spare på energiforbruget.

’Pumps for free’ hedder konceptet – og det kan anvendes til maskinrumspumper om bord på skibe. Sammen med DESMI vurderer rederen, hvor på skibet der kan spares på energiforbruget. Den anslåede besparelse beregnes ved at sammenligne den energibelastning, der er på fartøjets eksisterende pumpesystem og den reducerede forventede belastning som pumpeinstallationen kan tilbyde.

De estimerede brændstofbesparelser på det nye system skrives ind i kontrakten mellem DESMI og rederen, hvorefter systemet installeres og idriftsættes uden der er penge, der skifter hænder.

Når besparelserne realiseres begynder rederen at betale for det nye system med de penge som er sparet – som regel i løbet af en 14 til 18 måneders periode.

Lighthouse Shipping AS
Frode Bjørklund, CEO hos Lighthouse Shipholding AS fortæller:

”Jeg blev ansat i selskabet i januar 2015. Det var en meget travl periode i starten og jeg havde egentlig haft ’Pumps for Free’ konceptet og OptiSaveTM løsningen liggende på mit skrivebord i nogen tid, men da jeg fik et ledigt øjeblik besøgte jeg DESMIs hjemmeside, fik talt med virksomheden og syntes faktisk ideen var meget interessant.

Som ethvert andet økonomisk drevet rederi havde vi brug for en stærk business case og ’Pumps for Free’ syntes at være et meget overbevisende koncept, så vi begyndte at tale med DESMI om tilbagebetalingstid, så på prisudviklingen for olie og udarbejdede en ROI for vores skibe. Det neutralt finansielle aspekt fik overbevist vores investorer og vi besluttede desuden at inkludere OptiSaveTM i planerne for de fire kommende skibe.

DESMI har været åbne, nemme at tale med, og har gode kundereferencer.
De har bygget et rigtig godt system og selv om vi mest har sejlet i varmere vandtemperaturer, hvilket betyder, at vi kunne have forventet lavere besparelser, har systemet stadig leveret planmæssigt og vi kan se frem til endnu større besparelser fremadrettet. ”


For mere information kontakt Automation Manager, Palle Grankvist på mail: pgr@desmi.com eller tlf: +45 96 32 82 86

Læs hele historien på desmi.com (Engelsk)

DESMI Danmark A/S
Tagholm 1
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29798362

Send til en kollega

0.047