23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt adgangskontrol og dørautomatik system til Cleverhouse

Med adgangskontrol og dørautomatik systemet kan der nemt opnås styirng af yderdøren. Systemet er udviklet til at passe til Cleverhouse styringen fra Softcontrol Aps

Nødvendig hardware
Adgangskontrollen og dørautomatikken fungerer ved at montere en elektronisk lås på indvendig side af hoveddøren samt at tilslutte enheden til Cleverhouse styringen. Den elektroniske lås er trådløs og leveres med et genopladelig batteri, som kan klare 10000 operationer per opladning. Opladning  skal kun ske en gang om året under normale driftsbetingelser. Har man Cleverhouse i forvejen skal der kun tilkøbes en elektronisk lås (Typenummer SC.AD.01) til montering på døren, ellers skal der også købes en Cleverhouse styring (Typenummer SC.CC.01)

Software til dørautomatik
Selve styringen af dørlåsen kan ske manuelt som før, ved at låse og åbne med drejeknappen: Eller at bruge den tilhørende App fra Cleverhouse som kan downloades i App store eller Google play. I App'en kommer der et menu punkt som hedder Dør lås automatik, hvis der vælges dansk sprog eller Key lock control ved engelsk. I selve App er der forskellige muligheder for styring af døren.

Ugeprogrammer
Der kan laves et ugeprogram som kendes fra varmestyringsdelen. Et ugeprogram er godt til privatboliger som sikrer at folk får låst døren til natten. Mere relevant er det til virksomheder hvor der er flere brugere som kommer og går på forskellige tidspunkter. Her kan programmet bruges til at styre faste åbningstider.

Engangsprogrammer
Så er der også en Engang beginvehed som er god til det private, hvor der måske kommer en håndværker, til et givent tidspunkt, og man ikke lige har mulighed for selv at gå ind i App'en. Med denne funktion kan man sætte et givent tidspunkt op hvor døren er åben og så låse den igen f.eks 2 timer senere.

Kodeordsfunktion
Sidste funktion er kodeords-funktionen som primært er tiltænkt ferie udlejnings branchen. Denne funktion fungerer ved at ejeren af installationen kan oprette tidsbegrænsede koder til en dør. Denne kode kan så anvendes til at åbne/lukke døren og er kun gyldig i den periode som ejeren sætter op i systemet. Funktionen er opfundet ud fra ansattes egne oplevelser, hvem kender ikke problemet med at der lejes et sommerhus og man skal være på stedet i et givent tidsrum for at få nøglen. Dette er til gene både for lejer og udlejer. Med denne funktion kan udlejer sende en mail/SMS til lejer med koden til døren. Når lejer så ankommer til sommerhuset kan der enten sendes en SMS til et givent nummer eller koden kan indtastes på en webside.

Cleverhouse systemet gemmer også tidspunkt for anvendelse af kodeords-funktionen så der er mulighed for en senere sporing. Denne funktion er dog ikke tilgængelig i den gratis app.

læs mere  om cleverhouse på: http://www.softcontrol.dk/

Softcontrol A/S
Vodskovvej 135
9310 Vodskov
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34087245

Kontaktperson

KJ

Send til en kollega

0.031