23948sdkhjf
Del siden
Annonce

WK er årets lokale læreplads 2016

To af WKs entrepriseledere tog imod, da direktør Erik Wonge fredag uddelte prisen Årets Læreplads på EUC Sjælland. VVS-Energilærlingen Mike Blom Jensen havde indstillet WK til prisen.

Fredag d. 04. november blev WK udnævnt som årets lokale læreplads. Det var entrepriselederne Kjeld F. Jensen og Kell E. Kristensen fra WK, der tog imod prisen i fredags.

WK blev indstillet til prisen af vores VVS-Energilærling, Mike Blom Jensen fra Kalundborg, der i starten af året konkurrerede om titlen Årets bedste VVS-Energilærling. Mike fik en Arbejdsmiljøpris ved DM i Skills 2016 og kvalificerede sig til finalen ved Regionsmesterskaberne for VVS-Energi.

Jeg fik lov til at stå og øve mig en del, både på skolen i Næstved, men også hjemme i virksomheden, hvor de stillede både plads og materialer til rådighed” udtalte en glad Mike Blom Jensen i fredags. Selvom det ikke blev til en første plads ved DM i Skills, valgte Mike alligevel at indstille WK til prisen som Årets Læreplads, på baggrund af den positive oplevelse Mike har haft under sin tid i WK.

I WK er vi meget stolte af at have vundet prisen. Vi tror på, at vores lærlinge er en essentiel del af WKs fremtid, og vi stiler altid efter at give vores lærlinge den bedste oplevelse og introduktion til faget og branchen.

Læs mere om overrækkelsen i artiklen ”Wicotec Kirkebjerger EUC Sjællands bedste læreplads”.

 

FAKTA:

  • Alle elever på EUC Sjælland har mulighed for at indstille deres praktikvirksomhed til prisen.
  • En dommerkomité vælger én vinder blandt de mange indstillinger fra skolens elever.
  • Udover den lokale titel som årets læreplads indstilles WK også til Årets Læreplads 2016, der uddeles af Danske Erhvervsskoler d. 17. november i København.
  • I alt 359 elever, fordelt på 26 erhvervsskoler har i år indstillet deres læreplads til Danske Erhvervsskoler.
Wicotec Kirkebjerg A/S
Roskildevej 338
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73585511

Send til en kollega

0.032