23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tre ventiler i én til kombinerede køle/varmeflader

Med behov for færre ventiler, lettere installation og øget præcision byder 6-vejs ventilen fra BELIMO på besparelser både her og nu og på langt sigt.

6-vejs ventilen fra BELIMO er den ideelle løsning til rum, hvor man ønsker at fastholde den ønskede temperatur ved at køle eller opvarme indblæsningsluften. Det kræver nemlig kun 1 ventil, mod tidligere 3. Udover den åbenlyse besparelse, letter det samtidig vedligeholdelsen af installationen, hvilket yderligere bidrager til at reducere driftsomkostningerne.

Flowmåler åbner op for nye muligheder
En avanceret flowmåler regulerer minutiøst 6-vejs ventilen og leverer præcis den mængde vand, den bliver bedt om af CTS-anlægget eller rumregulatoren. Flowet kan stilles forskelligt for koldt og varmt vand, hvilket gør at man kan indstille ventilen mere nøjagtigt og derved optimere installationen. Resultatet er et mere stabilt indeklima og meget mindre energispild. BELIMO kan som de eneste på markedet, levere denne løsning.

4 varianter, fleksible løsninger
Som de eneste på markedet tilbyder BELIMO 4 forskellige 6-vejs ventilløsninger. 6-vejs ventilen anvendes typisk til omfattende anlægsprojekter som f.eks. kontorer og hospitaler, hvor der er mange mindre rum og individuelle ønsker til rumtemperaturen. Med fire forskellige varianter er det nemmere at finde præcis den løsning, der matcher de specifikke krav og ønsker som det pågældende projekt stiller til komfort og indeklima.

Begejstrede rådgivere
Ingeniør, Bo Jørgensen fra INGENIØR’NE i Esbjerg udtaler:
“Vi foreslår ofte vores kunder at vælge 6-vejs ventilen på sager med kombinerede køle-varmeflader. Det er en fordel, at vi med denne ventil opnår den funktionalitet, vi skulle have brugt 3 andre ventiler på. Med 6-vejs ventilen sikrer vi en prisrigtig, energivenlig løsning med færrest fejlmuligheder.”

Belimo A/S
Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16509507

Kontaktperson

OF
Ole Fornill
Direktør
of@belimo.dk

Send til en kollega

0.062