23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Wicotec Kirkebjerg vinder udbud i Københavns Lufthavn

Wicotec Kirkebjerg (WK) skal stå for den tekniske del af udvidelsen af Terminal 2 i Københavns Lufthavn

Københavns Lufthavn udvider de eksisterende 36 langdistanceruter med yderligere 17, så der i fremtiden bliver plads og faciliteter til 40 millioner rejsende om året. Standpladserne udvides til omkring dobbelt størrelse, og dermed bliver der plads til 124 fly.

Et af de områder som udvides er terminal 2, der ligger imellem finger A og finger B. Området består primært af restauranter og taxfreebutikker. Her skal WK lave alle grundinstallationer: EL- og VVS-installationer, sprinkler samt ventilation og køling.

Udfordringen ved udvidelsen er, at det skal foregå, så lufthavnen kan fortsætte sin drift uforstyrret. Terminal 2 ligger i det såkaldte ’Airside’. Det betyder, at der er nogle særlige krav til alt vores materiale, montører og biler, der skal igennem en sikkerhedskontrol, når der arbejdes i området.

Et One Company projekt
Entreprisen er vundet i totalentreprise via et One Company samarbejde, sammen med Per Aarsleff A/S og Brødrene Hedegaard. Alle virksomhederne er en del af Aarsleff koncernen, men udfører forskellige dele af byggeriet. Desuden er MOE tilknyttet som rådgivende ingeniør.

- Vi har lavet tilbuddet i tæt samarbejde med vores søsterselskaber og rådgiverne. Det betyder, at vi finder løsningmetoderne sammen og optimerer allerede i tilbudsfasen, siger Henrik Jørgensen, Afdelingsdirektør i WK, som ser frem til at udføre denne spændende entreprise i Københavns Lufthavn.

Billedekreditering: Alectia/Holm Grut Arkitekter

Wicotec Kirkebjerg A/S
Roskildevej 338
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73585511

Send til en kollega

0.031