23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Building Green trækker vestover

Med en første afholdelse af Building Green i Aarhus 29. og 30. marts 2017 vil fokus rettes mod bæredygtighed og energieffektivitet i byggeriet.


Den geografiske sammensætning af besøgende på den sidste afholdte Building Green i København, sammenholdt med det frodige jyske miljø inden for bæredygtigt byggeri viser, ifølge Building Green, at beslutningen om i 2017 også at arrangere Building Green i Aarhus, er rigtig. Andelen af besøgende fra Jylland til eventen i København udgjorde 10,1 pct., og derfor må der ligge et stort potentiale i at sætte Building Green på kortet vest for Storebælt.

Building Green er rigtig glade for, at mange jyske og fynske besøgende prioriterer at komme til Building Green i København, men når det er sagt, er det på tide at servicere alle dem der ikke når til København, med en afholdelse lidt "tættere på".

Udstillingsstandene er blevet revet væk
Interessen for at udstille i Aarhus har været massiv, og standene er blevet revet væk. Konferenceprogrammet er fyldt med nationale og internationale keynotes, samt flere større debatter. Derudover er der flere spændende aktiviteter i Aarhus såsom Green Connection, Building Innovation og flere guidede turer.

Se alle udstillere, talere, debatter og debatter på hjemmesiden for Building Green Aarhus. Tilmelding er gratis, hent din billet allerede i dag. www.buildinggreen-aarhus.dk

 

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371

Kontaktperson

SE

Send til en kollega

0.031