23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Store internationale talere på programmet

Der er massiv international deltagelse på årets første Building Green afholdelse i Aarhus d. 29. - 30. marts, Se en kort gennemgang af deres oplæg her.

Du kan opleve nogle af de største internationale profiler indenfor bæredygtigt byggeri i Aarhus d. 29. -. 30. marts i Centralværkstedet.

Se de internationale talere og få en smagsprøve på deres indlæg herunder. Husk det er gratis at deltage på Building Green, tilmeld dig allerede i dag!

Lewis Perkins vil indføre BUILT POSITIV
BUILT POSITIV er et initiativ, der udfordrer branche til at bygge bedre og øge værdien. Med eksempler på cirkulær design og cirkulære værdikæder, vil han vise, hvordan materialer i bygninger opretholder deres værdi, så bygningerne fungerer som banker i værdifulde materialer. Du vil blive introduceret til de centrale begreber i BUILT POSITIV, samt ideer til, hvordan du kan anvende de begreber i dit arbejde,.

Oplev cases fra Renzo Piano Partner, Antoine Chaaya
Kom på en rejse igennem et udvalg af RPBW projekter, hvor arkitektur, bæredygtighed
og teknologi kombineres for at skabe harmoni med miljøet. "

Indeklima fra svenske LINK Arkitektur
Hør Sustainability Managerm Ivana Kildsgaards oplæg om kvaliteten af indeklimaet og dens direkte indvirkning på beboernes præstation, sundhed og velvære.

Øko-arkitektur
Marco Poletto, Co-founder & Director, ecoLogicStudio kommer og fortæller om deres forskning i øko-systemisk arkitektur, Der vil blandt andet være fokus på beskrivelsen af en række prototyper til Urban Alge Farming til facader.

Shortcutting til et bæredygtigt samfund
Foredrag om integreret bæredygtig arkitektur med eksisterende lokale ressourcer og arbejdskraft
Césare Pereen, Co-founder af Superuse Studios viser 21 års pionerarbejde der har gjort dem til en af frontløberne i, at omdanne det samfundet bæredygtigt.

Vi glæder os til at byde dem alle velkommen.

Se de programfulde beskrivelser og tilmeld dig på www.buildinggreen-aarhus.dk

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371

Kontaktperson

SE

Send til en kollega

0.095