23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er du ingeniør eller designer af kabel- og rørtætninger?

Vidste du, at du kan spare op til flere timer af din arbejdstid ved at bruge et designværktøj? Vi er nu i luften med en ny og forbedret version af vores gratis webbaserede designværktøj.

Skulle vitale sikkerhedskomponenter såsom kabel- og rørtætninger være en design-baseret beslutning? Roxtec foreslår, at designere og ingeniører tager styringen over denne udfordring ved at tilbyde dem et gratis og webbaseret værktøj som Roxtec Transit Designer™.

Designværktøjet fra den globale kabel- og rørtætningsudbyder forenkler hele processen, der omfatter kabel- og rørgennemføring og giver fuld dokumentation. De seneste forbedringer i Roxtec Transit Designer™ omfatter blandt andet en produktudvælger, der hjælper designere og ingeniører med at finde den rigtige tætningsløsning til hver enkelt applikation.

Nem måde at spare tid på

Andre nye og tidsbesparende funktioner er muligheden for at søge på specifikke certificeringskrav og den komplette skræddersyede dokumentation, der følger med hver løsning. Roxtec Transit Designer™ genererer alt fra certifikater til monteringsvejledning.

"Læg hertil de smarte funktionaliteter, der har gjort Roxtec Transit Designer™ til et dagligdags værktøj for titusinder af designere og ingeniører verden over, og du har alle grunde til udforske det. Alle er velkommen til gratis at registrere sig som bruger på roxtec.com/dk, "siger Mattias Persson, Application specialist, Global Marketing, Roxtec International AB.

 

Klik ind på linket og se, hvordan vi kan lette dit arbejde. 

http://bit.ly/2fLGiY9

Roxtec Denmark ApS
Huginsvej 3
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34058032

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063