23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Roxtec sikrer fremtiden

Kritisk infrastruktur, det vil sige forsyningsnettet, sundhedsvæsenet, vejnettet og ikke mindst datanetværk, er rygraden i en moderne nations økonomi. Det understreger også vigtigheden af gennemtestet sikkerhed af disse systemer.

Roxtecs fleksible moduler er ideelle til alle områder af den kritiske infrastruktur. De hjælper med at håndtere risici i blandt andet datacentre ved at holde fx støv og skadedyr ude. De er vejrbestandige, beskytter mod ild, gas og vand samt sikrer mod EMI/EMP – og ikke mindst kræver de et minimum af vedligeholdelse.

Da man byggede Project Q datacenter i Queretaro, stødte ejeren Santander Global Facilities Mexico, på et problem i forbindelse med tætning af rør og kabler. Nemlig, hvordan man skulle trække flere kabler og rør gennem de 45 centimeter tykke vægge uden at beskadige dem. Bygningskoordinatoren DIINESA specificerede Roxtec's løsninger og fik stor hjælp både i forbindelse med beskyttelse og klargøring til fremtidige behov. 

Takket være samarbejdet med Roxtec, kunne projektpartnerne tætne både fiberkabler, såvel som stål, PVC HDPE rør i forskellige størrelser og på denne måde beskytte det kritiske udstyr mod indtrængen af vand og brand.  

Læs mere om projektet her: http://bit.ly/2k9ccQU

 

Roxtec Denmark ApS
Huginsvej 3
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34058032

Kontaktperson

LK
Lasse Kohrtz
Segment Manager Infrastructure & Industry
+45 42686636 lasse.kohrtz@roxtec.com

Send til en kollega

0.048