23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flow/temp sensor med IO-link!

Små fysiske mål (37x37x40mm) og store fordele er nøgleordet for type SDNC. EGE-Elektronik tilbyder en flow/temp. sensor, der kan monteres på minimal plads. Læs mere her.

Automatik styringer, der medvirker til korrekt og optimeret håndtering af processer, hvor flydende medier er indeholdt, er ofte afhængig af forskellige og fast definerede cyklus informationer, såsom aktuel flow mængde og temperatur af mediet.
EGE-Elektronik kan derfor som nyhed præsentere en flowsensor type SDNC 500 til gennemstrømnings- og temperaturkontrol af flydende medier, og dette med flere varianter med IO-Link. Denne funktionelle og standard bus løsning tillader nem og hurtig konfigurierung af enheden via IO-linket, samt giver brugeren mulighed for optimal udnyttelse af løbende processdata i daglig drift. Fjernvedligeholdelse og generel status over aktuel flow/temp. er ligeledes en af fordelene med en IO Link snitflade. Sensoren kan registrerer gennemstrømningsmængden af flydende medier i området fra 0,02... 8 l/min, samt gengive mediets temperatur fra 0 til +60 °C. Parametreringen sker via en standard IO-link-USB-master via PC eller Laptop. En teach-in-funktion til grænse- og områdeværdier står ligeledes til rådighed. Flowsensoren er meget kompakt opbygget, hvilket gør den ufølsom overfor fugt og vibrationer, samt monteres som inline enhed i rørledningen ved hjælp af G¼ tilslutning. Udgangssignalet fra SDNC byder på forskellige muligheder, såsom relæ skifteudgange (åbner, lukker), pulsudgang analogudgang og specielle versioner med en lineære analogudgange (4…20mA), til typiske gennemstrømnings-målinger i vandholdige medier.

Kontakt EGE-Elektronik på telf: 70207271 eller mail på Salg@Ege-Elektronik.com

EGE-Elektronik ApS
DK-6200 Aabenraa
Telefon: +45 70207271
eMail: Salg@EGE-Elektronik.com
Internet: www.EGE-Elektronik.com
Kontakt: Lars Iversen
eMail: Lars.Iversen@EGE-Elektronik.com
Mobil: 20230071

Ege-Elektronik Specialsensorer ApS
Forstalle 79
6200 Aabenraa
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19351483

Kontaktperson

Lars Iversen
Teknisk salgsingeniør
+45 20230071 Lars.Iversen@EGE-Elektronik.com

Send til en kollega

0.063