23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se udstillerne på total udsolgt Building Green Aarhus

Langt før forventet kunne der meldes udsolgt på første afholdelse af Building Green i Aarhus. Se hvem der udstiller og de mange produkter og løsninger der vil blive præsenteret.

Næsten 70 stande fylder Centralværkstedet og tilstødende bygninger d. 29. - 30. marts 2017.

Hele listen over udstillere og produkter findes her. Se et udvalg herunder:

Cembrits facadesystem på Building Green
Farveudvalg og stærke produktegenskaber skaber mulighed for kreativiteten

Farver, nuancer og overflader er tre stærke visuelle virkemidler på arkitektens palette, og med Cembrits facadesystem er der virkelig skabt muligheder for kreativiteten. Her er et fantastisk farveudvalg og stærke og forskelligartede produktegenskaber – og trods det store udvalg er det let at bevare overblikket. Udover det omfattende sortiment inden for facadeplader findes der et væld af muligheder for ”special design” og tilpasninger. Skal det være gennemperforerede plader, unikke farvekombinationer, plader med fræsede mønstre i overfladen eller sammenlimede plader med reliefvirkning – det er op til fantasien.

Phønix Tag Materialers grønne tage dræner vandet væk
Moderne grønne tage med ”æggebakkesystemer” fjerner vand fra taget

Nyere grønne tage vinder stadigt mere frem – ikke mindst fordi planterne gror i plastbakker, der effektivt dræner vandet væk fra tagfladen. Det betyder, at der ikke kommer et vandtryk på taget, og derfor er det lige så sikkert at lægge et grønt tag som et normalt tag, lyder det fra producenten af tagpap, Phønix Tag Materialer.

Sidste års vinder af Building Green "Produktprisen": Ventilationsvinduet, har verdens enkleste klimaløsning
Flere og flere bygger og renoverer med Ventilationsvinduet

Mange vil nyde frisk luft i boligerne og søger alternative løsninger til at bygge tæt og komplekst. Nu er løsningen her! Ventilationsvinduets indeklimaløsning har gjort det muligt at bygge uden mekanisk ventilationsanlæg, uden solceller og uden tilslutning til f.eks. fjernvarme eller naturgas. Kort sagt utroligt enkelt, pladsbesparende og som oftest billigere end konventionelle løsninger. Der er til dato opført en række huse rundt om i landet, som producenten gerne henviser til som referencer. Ventilationsvinduet i kombination med en højeffektiv varmepumpe fra IKM udgør en unik samlet indeklima- og energiløsning, hvor behovet for ventilation, varme og varmt vand dækkes i ét system, som tilmed kan dokumenteres til at opfylde de skrappe krav til BR15 eller BR20.

Se hele listen over udstillere og nyheder fra mange udstillerne her!

 Det er gratis at deltage på Building Green Aarhus d. 29. - 30. marts - se hele programmet og tilmeld dig på www.buildinggreen-aarhus.dk

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371

Kontaktperson

SE

Send til en kollega

0.046