23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FORCE Technology vinder global korrosionspris

FORCE Technology har vundet 2017 MP Corrosion Innovation of the Year-prisen for virksomhedens nye og innovative sensorsystem, FiGS®. Prisen blev overrakt på CORROSION 2017 i New Orleans, Louisiana.

FORCE Technology har vundet den prestigefyldte pris, 2017 MP Corrosion Innovation of the Year Award, som blev overrakt af National Association of Corrosion Engineers (NACE). Prisen blev offentliggjort på udstillingen CORRISION 2017 i USA, verdens største af sin slags med over 6.000 deltagere. FORCE Technology fik prisen for sit banebrydende sensorsystem, FiGS® - et værktøj, som allerede har skabt væsentlig værdi for kunderne i form af både øget sikkerhed og reducerede omkostninger.

FiGS® er et avanceret, kontaktløst værktøj til inspektion af katodisk beskyttelse (CP), som giver en unik tilgang til ”integrity management” og levetidsforlængelse af offshorekonstruktioner og rørledninger med katodisk beskyttelse. Værktøjet giver en præcis tilstandsvurdering for både eksponerede og nedgravede rørledninger og strukturer. FiGS® måler strømudgang fra anoder, strømtæthed for stål, strømtab, endda mindre beskadigelser af overfladebehandling og leverer en tilstandsprofil af nedgravede rørledninger.

"Vi er stolte over at være dette års vinder af MP Corrosion Innovation Award", siger Henning Arnøy, administrerende direktør for FORCE Technology Norway AS. "At blive valgt af vores fagfæller i den globale korrosionsverden er en meget stor ære og en fornem anerkendelse af det tekniske arbejde, der ligger bag FiGS®."

Prisen blev overrakt af NACE, The Worldwide Corrosion Authority, sammen med magasinet Materials Performance (MP). FORCE Technology blev valgt blandt 44 nominerede fra hele verden. "Vi ønsker at anerkende det store arbejde, som branchen har lagt i at løse problemerne med vor tids korrosionsbekæmpelse, ved at give Corrosion Innovation of the Year-priserne til de nyskabelser, som udvikler revolutionerende løsninger på bekæmpelse af korrosion og beskyttelse af vitale aktiver mod dens ødelæggelser”, siger MP Managing Editor in Chief Gretchen Jacobson

FiGS® er den seneste tilføjelse til den unikke vifte af værktøjer og services indenfor integrity management, som FORCE Technology tilbyder. "Gennemførelsen af en FiGS®-inspektion giver et nøjagtigt billede af aktivets tilstand, hvilket åbner mulighed for kvalificerede beslutninger og betydelige besparelser i forhold til levetidsforlængelse og udskiftning af anoder. Løsningen øger investeringsafkastet væsentligt", understreger Henning Arnøy om FiGS®.

Læs mere på www.figs.no

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314

Kontaktperson

SS
Shila Serup
Marketingkoordinator
+45 43 25 01 26 sch@force.dk

Send til en kollega

0.047