23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny VTS station øger realismen på FORCE Technologys VTS kurser

FORCE Technology har netop slået dørene til deres nye VTS trænings station op. Stationen og de muligheder den bringer med sig er med til at øge realismen på deres VTS kurser.

Det nye VTS rum indeholder to VTS stationer med overvågningsskærme, som er direkte opkoblet til simulatorbroerne. Ved hjælp af radar og overvågningsskærme opnår VTS operatørerne det fulde overblik over kysttrafikken på broen.

På kurserne er et realistisk situationelt overblik alfa og omega, hvis der skal sikres en velfungerende kommunikation mellem VTS operatør og lodsen, som befinder sig på simulatorbroen.

Udstyret

Stationens udstyr svarer til, hvad man typisk finder på en 'rigtig' VTS station. FORCE Technology anvender det samme overvågningssystem som Norske VTS stationer, som er koblet op til skibssimulator broen.  På den måde oplever VTS operatørerne de samme skærmbilleder, som de er vant til fra deres daglige arbejde.

“Grundet den høje grad af realisme vil kursusdeltagerne have den samme oplevelse på vores kurser, som de har i deres daglige arbejde. Idet vi fylder VTS systemet med informationer fra vores simulatorer, er vi i stand til at simulere alle de typiske usikkerhedsmomementer fra hverdagsscenarier. VTS simulatorens realisme øger læringsoverførslen og giver samtidig deltagerne bedre arbejdsforhold under kurserne", konkluderer Carl Thue Rabjerg, senior instruktør hos FORCE Technology.

Læs mere om kurset i VTS og lods ressource management træning

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314

Send til en kollega

0.033