23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Intelligent styring skaber ny uafhængighed

Med touchskærm og stemmestyring oplever du ægte frihed

ABB-free@home® tilbyder en lang række muligheder for at skabe det perfekte indeklima og den helt ideelle belysning – og du bestemmer selv hvordan. Systemet kan betjenes fra kontakter eller touchskærme på væggen, stemmestyring eller via en app til smartphone, tablet eller pc.

Systemet er udviklet efter et koncept, der giver stor tilfredshed, fordi alle har mulighed for at vælge, om de ønsker at styre funktionerne via et touchpanel på væggen – konfigureret med personlige indstillinger - eller via smartphone, tablet eller pc takket være den praktiske app til ABB-free@home®.

Der er flere muligheder. Et klik i appen og en kort sætning som „tænd alt lys i stuen“ er tilstrækkeligt. Systemet bekræfter med: „Ok. Alt lys i stuen er tændt“. Systemet behandler også procentværdier.

Hvis du ønsker at have det endnu mere præcist, kan alle faktorer styres på touchskærmen lige der, hvor der er behov for ændringer. Dette gør det muligt af få maksimal komfort og samtidig opnå energieffektivitet.

Sympatisk kommunikator
Dialogen med teknologien bliver menneskelig, fordi talegenkendelsen fungerer interaktivt og lægger vægt på tydelighed. Hvis man blot siger ”tænd loftlyset”, vil systemet spørge: „Mener du ”loftlyset” i køkkenet, i stuen eller på badeværelset? ”. Den intelligente stemmestyring genkender også procentværdier. Hvis brugeren siger: ”Dæmp belysningen i spisestuen til 50 %”, vil det straks blive udført. Praktisk, når du forlader huset: ”Sluk alt lys”. Udført omgående: ”Ok. Alt lys er slukket”.

Det ultrakompakte touch display til ABB-free@home® passer diskret ind i væggen og imponerer med en lang række funktioner.

Med den kompakte og slanke ABB-free@homeTouch 4.3“ kan du lynhurtigt udføre op til 16 handlinger, fx en central sluk alt-kommando eller status på vejrstationens målinger. Handlingen udføres ved at tappe eller swipe på skærmen, intuitivt og valgfrit. En såkaldt primær funktion aktiveres, når skærmen berøres med tre eller flere fingre samtidig – også når panelet er i standby-mode. Den primære funktion kan fx tænde alt lys, eller lynhurtigt aktivere sluk alt-funktionen, når du forlader hjemmet. Den integrerede rumtermostat erstatter traditionel varmestyring og tilbyder helt nye muligheder for at styre og overvåge varmen i dine rum. På billedet vises panelets raffinerede design, der planforsænket har en dybde på kun 8 mm. Det er nemt og hurtigt at installere ABB-free@home®, og programmeringen er helt intuitiv.

Produktegenskaber

− Kan styres med stemmekommandoer

− Kan styres via smartphone, tablet eller pc

− Præcis tænd-/slukfunktion (fx 30 % dæmpning af belysning)

− Stemmestyring fås til iOs

− Fås også med et display på 4,3“

 

 

ABB A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31371716

Send til en kollega

0.047