23948sdkhjf
Del siden
Annonce

COOL-FIT 2.0 - Revolutionen til effektiv køling

Som sit bidrag til det verdensomspændende initiativ med at reducere den globale CO2-emission og miljøpåvirkninger, præsenterer Georg Fischer en revolution til effektiv køling.

Din løsning til afkølet vand
COOL-FIT 2.0 PE100 rør og fittings er isoleret med en 22 mm tyk energieffektiv (HE) skum og beskyttet med en robust PE kappe. COOL-FIT 2.0 er en korrosions- og kondensfri løsning til transport af afkølet vand i boliger og erhvervsbygninger samt datacentre og til proceskøling. PE100 rørets indvendige glatte overflade giver et minimalt tryktab, mens isoleringens lave varmeledningsevne sikrer reduceret energitab og driftsomkostninger i hele installationens levetid. 3-i-1 design holder installationstiden på et minimum.

  • 50% hurtigere installation
  • 70% CO2 udledning sparet
  • 30% bedre energieffektivitet
  • 100% korrosionfri

Anvendelsesområder: Kølesystemer inden for vandkredsløbet
Moderne byer er i konstant vækst og forandring. Dette øger forventningerne til effektivitet og ydeevne af alle typer enheder. Deres anvendelse giver enorme mængder af varme og øger behovet for aircondition.

Aircondition spiller også en vigtig rolle i hverdagen, da den omgivende temperatur påvirker folks trivsel og produktivitet - både på arbejde eller i fritiden, hjemme eller på rejse.

GF tilbyder sit unikke og omfattende COOL-FIT sortiment til alle typer af kølebehov. COOL-FIT ABS Plus og COOL-FIT PE Plus sortimenterne til industriel køling er nu suppleret med det nye COOL-FIT 2.0 til koldtvands-installationer.

Læs mere om hele systemet her.

Georg Fischer A/S
Roskildevej 342E
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63951315

Kontaktperson

JZ

Send til en kollega

0.047