23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev ABB’s nye serie af frekvensomformere på hi-messen

Se og hør mere om ABB’s nye, komplette frekvensomformer serie, der er nem at installere og betjene på grund af det meget brugervenlige interface. Find ABB på stand G 5658.

Igennem de sidste fem år har ABB designet en hel ny produktportefølje inden for frekvensomformere, hvor blandt andet brugerinterface og betjeningssoftware er den samme i hele serien. Her er det gjort nemt for både installatøren og operatøren.

Menuerne er designet til at være enkle og lette at forstå, og brugerinterfacets guide vejleder step by step under installation, ligesom der er hjælpemenuer samt vejledninger til opsætning af applikationer. Derved er det muligt at opsætte og betjene dem uden brug af manual. Ligeledes kan frekvensomformerne forbindes med en cloud-løsning og således være en del af en digitalisering.

Serien er forberedt til remote services, så frekvensomformerne både kan fjernopsættes, fjernovervåges og fjernbetjenes – endda fra mobiltelefon og tablet. Kompatibel med Windows, IOS og Android.

Industri-frekvensomformer ACS880
Industri-frekvensomformeren er designet til produktionsprocesser som transportbånd, kraner og lignende. Et indbygget sikkerhedsmodul gør drevet nemt at idriftsætte, ligesom den ekstra processor i form af sikkerheds-PLC’en skaber redundans med to systemer, der overvåger driften. Industri-drevet kan køre regenerativt og sende energi tilbage på nettet.

Maskinbygger-frekvensomformer ACS380
Maskinbygger-drevet bruges typisk til el-tavler og gør det nemt at tilpasse applikationer. Drevet har et integreret panel, der ikke er sprogafhængigt, men betjenes via symboler. Det kan fjernovervåges via ethernet-modul og har et plug and play kommunikationsmodul, der giver automatisk opsætning af kommunikation til PLC.

Vand- og spildevandsfrekvensomformer ACQ580
Spændende nyhed som indeholder specielle funktioner til vand og spildevand. For eksempel multipumpefunktion hvor flere motorer og omformere kan kommunikere og tilpasse forbruget, så trykket er konstant og pumperne kører i deres bedste virkningsgrad. Program til rensefunktion samt funktion der minimerer trykstød så ventiler og rør belastes mindre.

Standarddrev ACS580
Allround-drev der er enkelt at installere og anvende. Ligesom resten af serien har standard-drevet et nemt betjent brugerinterface, og alle essentielle optioner og kombinationer er indbygget i omformeren. Høj effekt for et væghængt modul på op til 250 kW.

Kom og mød ABB, og hør mere om vores nye, komplette serie af frekvensomformere på stand G 5658 på HI Messen den 3.-5. oktober 2017 i Herning.

 

ABB A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31371716

Send til en kollega

0.047