23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Følg med på tavlen under hi-messen

Se en masse spændende el-tavlegrej på Hi Messen, hvor AAB udstiller to demotavler med glasfront, som indeholder næsten alle tænkelige tavleprodukter til lavspænding. Find ABB på stand G 5658.

Oplev ABB's lavspændingsprodukter på hi-messen, hvor to store demotavler med glasfront og indbygget lys viser et så godt som komplet udvalg af alle de produkter, der kan bruges i en automationstavle eller fordelingstavle. Få ligeledes en snak om mulighederne for digitalisering og cloud-løsninger og ABB Ability, der samler alle ABB’s digitaliseringsløsninger under én paraply.  

Kontaktorer
Hør mere om ABB’s kontaktorer, der har et bredt spolespændingsområde fra 24-500 volt til både AC- og DC-spænding. Derved kan kontaktorerne anvendes både i Europa og USA – hvilket giver mindre lagerbinding. De har indbygget overspændingsbeskyttelse, så strømspidser ikke bliver sendt ud i nettet og ødelægger ekstern elektronik. Til kontaktorerne hører et onlineværktøj, der gør det nemt at dimensionere motorstarteren, backup-tabeller og selektivitet.

Smissline-skinnesystem til DIN-skinnekomponenter
Smissline er sikkerhed og fleksibilitet på én og samme skinne. Smissline-skinnesystemet gør det nemlig muligt at klikke komponenter af og på uden at afbryde spændingen på hele tavlen – og uden at der er brug for sikkerhedsudstyr. Dette højner både driftssikkerheden, personsikkerheden og fleksibiliteten, fordi det er nemt, hurtigt og sikkert at udskifte eller tilføje komponenter.

Automatisk omskifter - ATS
ABB’s automatiske omskiftere er med til at sikre strømforsyningen. Ved at måle på spænding, frekvens og fasebalance skifter den over til backupforsyning, hvis den primære forsyning forsvinder. Når forsyningen er stabil igen, skifter den selv over igen.

ECDS-cloudservice
Få direkte adgang til data fra alle dine komponenter, overvåg og reager hurtigt på fejlmeldinger og alarmer, planlæg service i rigtig god tid, og lav forebyggende vedligehold, før det er for sent – fordelene med ABB’s cloudservice er mange. Med cloudservice forbinder og måler du på alle dine komponenter og er i stand til at trække brugbare informationer ud af store datamængder.  

Lysbuevagt
Lysbuevagten registrerer optisk en lysbue ved kortslutning og giver signal til maksimalafbryderne om at afbryde tavlen. Derved minimeres materiel skade og personskade ved menneskelig fejl.

Strømmålesystem - CMS
Et CMS-strømmålesystem anvendes til at måle den eksakte strøm på en automatsikring. Dataene tilgås via en cloudløsning, hvor det således er muligt at lave mikro-energimålinger over, hvor meget energi der bruges på at producere ét enkelt emne.

Demotavlerne indeholder:
Kontaktorer, motorværn, softstarter, lysbuevagt, strømforsyninger, rækkeklemmer, trykknapper, distributionsblokke, interfacerelæer, automatsikringer, fejlstrømsrelæer, Smissline-pluginsystem, energimålere, trancientbeskyttelse, strømmålesystem, KIP-relæer, installationskontakter, strømtransformere, sikringslastafbrydere, sikkerhedsafbrydere, omskiftere, frekvensomformere, maksimalafbrydere, plc’ere og operatørdisplay.

Kom og mød ABB, og oplev vores lavspændingsprodukter på stand G 5658 på HI Messen den 3.-5. oktober 2017 i Herning.

ABB A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31371716

Send til en kollega

0.063