23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Måleinstrumenter fra ABB på hi-messen

Besøg ABB på hi-messen og bliv klogere på niveaumålere, turbiditets-målere og flowmålere

.ABB står klar til at snakke instrumentering og digitalisering på hi-messen, hvor der fremvises en række spændende komponenter til at udføre målinger med.

Niveaumåler
Laseren LLT100 er en effektiv metode til niveaumåling i tanke eller beholdere, hvor laseren i modsætning til ultralyd eller radar har et meget smalt udbredelsesområde. Derfor påvirkes målingen ikke af elementer som omrører, trappe, spjæld eller andet – laserens stråle stilles bare mod et punkt på overfladen. ABB’s laser har en bølgelænge, der ikke er farlig for mennesker. Laseren kan testes gratis i en måned.

Turbiditets-måler
På messen medbringer ABB også en ny model turbiditets-måler, ATS 430, der er en lukket enhed uden brug for forebyggende vedligehold, og som aldrig skal serviceres af en servicetekniker. Den er så nem at kalibrere, at brugeren kan gøre det selv. Turbiditets-måleren fungerer efter et optisk princip, der sender lys ud i vand og derved måler partikler.

Ny digital transmitter til flowmåler
ABB har lavet en ny fælles digital platform for transmittere, hvor kommunikationsprotokollen er MOD-bus som i det nye FCB130 Modbus Coriolis Meter. Se også den elektromagnetiske flowmåler ProcessMaster FEP610, der er nem at sætte op og vedligeholde.

Mød ABB og hør mere om målingsudstyr på stand G 5658, Hi Messen, 3.-5. oktober 2017 i Herning.

ABB A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31371716

Send til en kollega

0.032