23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Højeffektive motorer

Oplev ABB’s højeffektive SynRM-motor på hi-messen, og hør mere om det fulde program af motorer, gear, koblinger og lejer. Mød ABB på stand G 5658.

ABB’s program inden for motorer, gear, koblinger og lejer dækker alt til industrien, og de fødevaregodkendte produkter opfylder strengeste krav inden for fødevareproduktion. Til fødevareproduktion har ABB rustfrie stålmotorer i højeste tætningsklasse IP69K, der er i rustfri stål og kan rengøres med skrappe rengøringsmidler, høj varme og stort tryk.

Højeffektiv SymRM-motor
Det er et faktum, at en elmotors købspris kun svarer til 1-2 procent af de samlede omkostninger i motorens tyve års levetid. Derfor er det attraktivt at vælge en højeffektiv motor som ABB’s SynRM-motor for at reducere de samlede driftsomkostninger markant.

SynRM-motoren har en af de højeste virkningsklasser IE4 og taber ikke virkningsgrad, når den kører med frekvensomformer. SynRM-motoren er anvendelig for alle applikationer såsom pumpedrift, ventilationsdrift og kompressordrift. Fås også i en high output-udførelse i IE3 med reduceret fysisk størrelse og vægt.

Bliv klogere på ABB’s program til industrien og få en snak om digitalisering på stand G 5658, Hi Messen, 3.-5. oktober 2017 i Herning.

ABB A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31371716

Send til en kollega

0.031