23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad vil det sige at være gulvlæggerlærling? Kig med her!

Hvad vil det sige at være gulvlæggerlærling? Og hvad er fordelene ved et job som gulvlægger? Hvis du står med disse spørgsmål og måske overvejer gulvlægger-uddannelsen, så brug 2 ½ minut af din tid på denne video.

Når man står over for at vælge en uddannelse, er der mange parametre, der spiller ind. Så derfor har vi i Charles Christensen A/S spurgt en af vores lærlinge og en af vores gulvlæggere, hvordan det er at være lærling og hvordan arbejdet er som gulvlægger. Se videoen ude til højre!

Udgangspunktet for denne video var, at vi selv søger dygtige og selvstændige lærlinge, som er interesseret i at komme i lære i en virksomhed, der er alsidig. Hos os får man som lærling mulighed for at få erfaring med  forskellige typer af opgaver og mange forskellige slags gulvbelægninger.

Dertil ville vi gerne skabe et fokus på selve faget og inspirere unge til at vælge en håndværksmæssig uddannelse, da et arbejde som eksempelvis gulvlægger har andre fordele end f.eks. en universitetsuddannelse.

Hvis du kunne være interesseret i en læreplads hos os i CC Gulve, så gi' os et kald på tlf. 43 96 35 00 eller skriv til os på mail cc@ccgulve. Vi glæder os til at høre fra dig!

Charles Christensen A/S
Marielundvej 46D, st.
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29289611

Kontaktperson

PKS
Pia Kayser Secher
Salg & Marketing
+45 26344514 pks@ccgulve.dk

Send til en kollega

0.063