23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KE Fibertec udstiller på Building Green 2017

Building Green er Danmarks største fagmesse for bæredygtige og energieffektive bygninger. Her udstilles løsninger og produkter til nybyggeri såvel som til renovering og drift af eksisterende bygninger.

Find os på stand nummer 92

For femte år i træk deltager KE Fibertec på messen (stand nr. 92) og her kan du høre mere om vores FBS paneler, der er loftpaneler med indbygget ventilation, verdens eneste Cradle to Cradle certificerede ventilationskanal CradleVent - og InTex, der kan bruges til at overvåge lufttryk og temperatur i tekstilkanaler.

Du kan selvfølgelig også høre om tekstilbaseret ventilation og mulighederne for at lave skræddersyede løsninger, der sikrer en trækfri luftfordeling og dermed et godt indeklima.  

Læs mere om Building Green

Om KE Fibertec

KE Fibertec AS udvikler, producerer og markedsfører ”godt indeklima” eller luftfordelingssystemer baseret på fiberteknologi. Tekstilkanalerne finder anvendelse i skoler, laboratorier, sportshaller, på kontorer, industri og mange andre steder, hvor der er behov for et godt indeklima og en effektiv luftfordeling.

 Læs mere

KE Fibertec AS
Industrivej Vest 21
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19138038

Kontaktperson

LAC
Lotte Aakjær Cornelius
Salgsingeniør
+45 75 36 42 00 lac@ke-fibertec.dk

Send til en kollega

0.047