23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et godt match gav en god organisation

Rekruttering af 3 nøglepersoner hos VitasheetGroup

Skelmose har fra 2005-2015 hjulpet VitasheetGroup med at ansætte tre nøglepersoner: Operations Director Jørn Haahr og de to produktchefer Bo Thomas Jensen og Jacob Skriver. De er alle tre tilfredse med forløbet: 

”Vi har alle tre oplevet en meget kompetent og professionel håndtering fra Skelmose Consulting i forløbet omkring rekrutteringen. 

Detaljeret og brugbar beskrivelse

De indledende samtaler med virksomheden mundede ud i en meget detaljeret beskrivelse af de nødvendige kompetencer virksomheden søgte, men også en virkeligt brugbar beskrivelse af virksomheden, der gjorde, at vi som kandidater havde et særdeles godt indblik i virksomhedens struktur, indholdet af job og arbejdsopgaver. Vi oplevede alle at Skelmose Consulting virkeligt havde forberedt sig på opgaven. 

Ved alle tre rekrutteringsforløb har vi, såvel som kandidater og som ansættende virksomhed oplevet en tæt dialog og en tæt opfølgning, og vi var hele tiden orienterede om næste skridt i processen. 

Godt match gav god organisation

Skelmose Consulting har formået at matche vore personprofiler, hvilket har givet sig udslag i, at vor organisation er blevet nævnt som den bedste i koncernens 8 virksomheder, hvad angår hvorledes vi profilmæssigt og personligt kompletterer og støtter hinanden. Dette er en evaluering der blev udført af koncernens HR-funktion. 

Som kandidater vil vi i øvrigt gerne nævne den respekt og seriøsitet vi har mødt hos Skelmose Consulting. Vi har haft en oplevelse af at selvom Skelmose Consulting har været hyret af VitasheetGroup til at udføre en opgave, har det været lige så meget i Skelmose Consultings fokus at være vor repræsentant over for virksomheden i ansættelsesforløbet.”

Vitasheet Group A/S

Vitasheet startede produktion af fibre og thermoplast i 1960’erne under navnet Esbjerg Thermoplast.  Virksomheden er en del af tyske VitasheetGroup med 8 produktionssteder rundt omkring i Europa. 

Fabrikken ligger nu i Tistrup, hvor de har specialiseret sig i produktion af thermoplastiske plader, folier og monofilamenter til kunder i hele Europa.

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166

Kontaktperson

AUJ
Aksel Uglvig Jensen
CEO og rådgiver
+45 40840133 auj@skelmose.eu

Send til en kollega

0.047