23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ABB løfter sløret for nyt medlem af YuMi-familien

I forlængelse af succesen med YuMi, verdens første rigtige CoBot med to arme, løfter ABB nu sløret for det næste skud på stammen; En single-arm CoBot, som kombinerer førende industri-egenskaber med et meget mindre fodaftryk.

Zürich, Schweiz. Den 29. november2017. ABB fremviser sin nyeste CoBot, nu med single arm, på International Robotics Exhibition (iREX) 2017 i Tokyo i disse dage. Som navnet antyder er CoBots designet til at arbejde sammen med mennesker i industrien med henblik på at øge produktivitet og understøtte overgangen til kundetilpasset masseproduktion. Robotten vil blive lanceret officielt i 2018.

Lige som YuMi, en CoBot fra 2015 udviklet til at samle små dele, kan den nye CoBot løfte et emne på 500 gram, og på grund af dens kompakte udformning er den nem at integrere ved samlebånd og dermed øge produktiviteten. Den nye CoBot er også udstyret med lead-through programmering, som gør at operatører ikke behøver specialtræning.

”YuMi’s succes har overgået vores forventninger; den var oprindeligt designet til at samle små dele, men den har vist sig at være ekstrem alsidig. Den kan løse en professorterning, lave sushi, pakke gaver ind og dirigere et orkester. På baggrund af YuMi’s enorme succes forventer vi at vores nye single-arm CoBot vil blive lige så godt modtaget, specielt eftersom den er udviklet efter ønske fra vores kunder”, sagde Sami Atiya, som er den øverste direktør for ABB’s Robotics & Motion-division.

“Vi fortsætter med at udvide vores portefølje for CoBots”, sagde Per Vegard Nerseth, administrerende direktør for ABB Robotics. “Den nyeste robottilføjelse til fremtidens fabrik, som har været længe ventet, vil hjælpe vores kunder med at vokse i en tid med kundetilpasset masseproduktion. Ved at kombinere CoBotten med vores digitale løsninger, som vi samlet benævner ABB Ability™, vil det løfte vores kunders effektivitet og pålidelighed til et nyt niveau”.

ABB udstiller på iREX 2017 fra den 29. november til den 2. december, East Hall, Booth IR3-56.

ABB er teknologisk førende inden for elektrificeringsprodukter, robotter, motorer, industriel automation og elnet. Vi betjener kunder globalt inden for energiforsyning, transport og infrastruktur. Med mere end 125 års innovation skaber ABB i dag fremtiden inden for industriel digitalisering, den elektriske omstilling og den fjerde industrielle revolution. ABB opererer


 
 

 

ABB A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31371716

Send til en kollega

0.047