23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Blaaholms skabsvender forbedrer arbejdsmiljøet hos Nobia Denmark A/S i Ølgod

Tunge løft af 250.000 køkkenskabe i Nobia er det seneste år erstattet af automatisk skabsvender

I Nobia er der to Blaaholm skabsvendere i drift i deres produktion.  Skabsvenderanlægget centrerer skabe og vender skabe på en eksisterende produktionslinje. Anlægget kan håndtere skabe af forskellige dimensioner. Nobia Denmark producerer bl.a. INVITA og HTH inventar.   

Tidligere er skabene blevet vendt manuelt i deres produktion. Løsningen med automatiske skabsvendere forbedrer arbejdsmiljøet markant ved at medarbejderne undgår tunge løft og håndtering af skabene, og der frigives medarbejdere som kan anvendes i andre funktioner i virksomheden.

Den første Blaaholm skabsvender 1.0 kom i drift i Nobia for ca. et år siden. 250.000 skabe er automatisk vendt i anlægget på det ene år! Skabsvender 2.0 er sat i drift i juli måned i 2017. Men Nobia stopper ikke der med automatisering i deres produktion.     

I Blaaholms produktion arbejdes der nemlig på det tredje anlæg til Nobia. Anlægget skal anvendes til samling af hjørneskabe, og skabsvendefunktionen skal være indbygget. Anlægget er større og mere avanceret end tidligere anlæg leveret til Nobia. Ifølge tidsplanen skal anlægget leveres til Nobia i januar måned. I Blaaholm glæder vi os over at kunne levere tredje løsning til Nobia for at automatisere deres produktion.

ENABL A/S
Kilde Alle 4
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40873406

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047