23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Solcelle overvågning fra Softcontrol

Få alarm via e-mail eller SMS hvis anlægget ikke producerer som forventet. Giver samtidigt et suverænt overblik over produktionen af den bæredygtige energi

Mange solcelle anlæg kører uden overvågning og det kan nemt blive en dyr affære hvis anlægsejeren ikke opdager at solcellerne ikke længere producerer. 

Ved at investere i en overvågning af solcelle anlægget bliver der mulighed for at få alarmer hvis anlægget pludselig ikke længere producerer eller ikke producerer som forventet. Via Sunsytem overvågning fra Softcontrol er det muligt at lade systemet sammeligne to invertere i den samme installation for at finde uoverensstemmelser på produktionen eller endda sammenligne på MPP niveau, på den enkelte inverter. Sunsystem overvågning kan integrere med forskellige systemer som:

  • Solarlog
  • Cleverhouse
  • En dedikeret gateway fra Softcontrol  

Solarlog er kendetegnet ved at være kompatibel med de fleste anerkendte inverter producenter på verdensmarkedet og sikrer dermed at kommuner og boligforeninger som ofte har mange forskellige inverter fabrikater monteret, kan få en samlet overvågnings løsning som reducerer administrations omkostningen.

Cleverhouse udmærker sig ved at kunne overvåge solcelle produktione og forbruget i en bolig og dermed lave en optimering af egenforbruget ved f.eks at sende overskydende energi over i en varmtvandsbeholder eller en varmepumpe

En dedikeret gateway fra Softcontrol anvendes hvis der ikke tidligere har været overvågning af solcellerne og der ikke ønskes en overskudsstyring.

Selve Sunsystem overvågning er designet til nemt at få et overblik over produktionen og samtidig præsentere data på en flot og overskuelig måde på f.eks en storskærm i en foyer. Noget mange virksomheder, boligforeninger, kommuner og andre med fordel kan udnytte for at promovere den grønne profil.

Udover den signal værdi der er i at præsentere en grøn profil via Dashboardet giver Sunsystem overvågning også en nem brugerflade til at fejlfinde på et anlæg som ikke kører optimalt, da der kan hentes historiske data fra inverteren som kan være med til at finde fejlen.

Skal produktionsdata fra solcelle anlægget anvendes andre steder end på websiden kan der nemt exporteres data til en CSV filen som kan importeres i et regneark, eller det er muligt at kontakte Softcontrol og så få adgang til et API hvor data kan hentes i real tid.   

Uanset hvilket system du har valgt kan SunSystem overvågning hjælpe dig med at overvåge produktionen i dit anlæg.

Softcontrol A/S
Vodskovvej 135
9310 Vodskov
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34087245

Send til en kollega

0.033