Glædelig jul og godt nytår fra Process Engineering
2019 er ved at gå på hæld, og i Process Engineering kan vi se tilbage på et forrygende år, hvor vi ikke har stået stille.
Vi startede året med en ny, ambitiøs vækststrategi. Det har betydet, at vi i løbet af året har haft stort fokus på at realisere de første tiltag i strategien.
I første halvår etablerede vi forretningsområdet Pharma i afdelingen i København, og samtidig tog vi vores første skridt i vores udenlandske aktiviteter med åbningen af kontoret i Oslo.
Sidste halvår bød på mange nomineringer og kåringer; Vi blev Great Place to Work certificeret for anden gang, fik en 22. plads på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser for mellemstore virksomheder, femte Gazelle kom i hus, vi blev nomineret som Succesvirksomhed, i EY Entrepreneur of the Year og Årets Ejerleder, hvor Poul B. Jakobsen i sidst nævnte løb med Årets Temapris i region Sydjylland. Derudover rundede vi også 20 år, som vi fejrede med alle medarbejderne på en tur til Hamborg.
Vores nyeste tiltag er udvidelsen af forretningsområdet Food & Biotech med ”Slagteri og Fersk kød”, hvor vi øger vores fokus inden for håndteringen af fødevarer, der ikke er flydende. Det har betydet ændringer i vores organisation; først med afdelingsleder af Aarhus-kontoret Michael H. Andersen der er udnævnt som Sektionsdirektør for Food & Biotech, og senere yderligere ændringer i organisationen i det kommende år.
Vi ser derfor frem til at gå 2020 i møde og ønsker dig og dine nærmeste en rigtig glædelig jul og et godt nytår.