23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Vi byder stort velkommen til Per Johansen som Teknisk Projektleder i Process Engineering A/S i vores afdeling i Sorø. Per vil styrke vores kompetencer inden for projektledelse med bl.a. projektstyring, projektplanlægning og opfølgning.

Per Johansen er uddannet Skibsingeniør ved Helsingør Teknikum og har gennem sin karriere arbejdet med projektledelse og design af Marine Tank Management systemer og HVAC-systemer (Heat, Ventilation, Aircondition, Control) til skibe. Herved har han oparbejdet mange års erfaring med hydraulik, ventilation og rørsystemer. Samtidig har Per også nogle års erfaring inden for design og produktion af glasfiberdele til vindmøller.

Per er også uddannet træskibstømrer og har praktisk erfaring med fremstilling af konstruktioner i træ, stål, aluminium og glasfiber.

Speciale i:

  • Teknisk projektledelse
  • Skibskonstruktion
  • Stålkonstruktion og produktion
  • Glasfiberkonstruktion og produktion
  • Marine Hydraulik systemer
  • Marine HVAC-systemer

Øvrige kvalifikationer:

Per Johansen vil bl.a. styrke Process Engineering A/S’ kompetencer inden for projektledelse herunder projektstyring, -planlægning, -opfølgning, konceptdesign af anlæg og konstruktioner, tekniske beskrivelser og præsentationer, specifikation af udstyr og konstruktioner, koncept og layouttegninger i 2D og 3D, tekniske beregninger, test og aflevering af produkter og systemer, kostbesparelsesanalyser og -estimater.

Vi byder Per velkommen til One Team.

Process Engineering A/S

LinkedIn

Facebook

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk

Send til en kollega

0.031