23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Adding Engineering

Vi byder med stor glæde velkommen til Mathias Rasmussen hos Adding Engineering i vores afdeling i Aalborg.

Mathias Rasmussen er tiltrådt i en stilling som Projektingeniør hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet Aalborg-afdelingen.

Mathias har en faglig baggrund som mejerist forud for uddannelsen som procesteknolog med speciale i mejeridrift. Han har gennem uddannelse og tidligere ansættelser opbygget en bred viden indenfor procesindustri og fødevareproduktion.

Senest kommer han fra en stilling som projektingeniør ved AFRY, hvor han har været med til at designe, bygge, og idriftsætte anlæg i fødevareindustrien. I årene inden var han ansat som procesingeniør ved Henning Olsen Is A/S i Norge, hvor han stod for den overordnede projektledelse af et stort nyt mikseranlæg.

Tidligere har han erhvervserfaring med fra AKV Langholt, Scanflavour, Aquatiq Food Factory og Proces Engineering, hvor han har deltaget i design, opbygning, indkøring og drift af procesanlæg..

Mathias har således solid erfaring med fra procesindustri og fødevareproduktion.

Han har arbejdet med projektledelse, proces/produktions-optimering, PFD/P&I-D, basic/detail design projektering, site-management, idriftsætning, kortlægningsopgaver og udarbejdelse af udbudsmateriale.

 

Speciale:

Projektledelse
Test & Idriftsættelse
PFD / P&I-D
Proces/produktions-optimering
Site Supervisor
Leverandørhåndtering
 

Vi byder velkommen til Mathias Rasmussen ved Adding Engineering.

www.adding

Adding Engineering A/S
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.032