23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Adding Engineering

Vi byder med stor glæde velkommen til Project Engineer Tom Gammelmark hos Adding Engineering i vores afdeling i Aalborg.

Tom Gammelmark er tiltrådt i en stilling som Projektingeniør hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet Aalborg-afdelingen.

Tom har en faglig baggrund som bådebygger forud for uddannelsen som maskintekniker fra Aalborg Tekniske Skole med speciale i konstruktion.

Han kommer fra en stilling som projektingeniør hos Weiss A/S, hvor han har arbejdet med detailprojektering, planlægning, specificering, indkøb og udførelse af biomassefyrede kedelanlæg til fjernvarme og industri, med tilhørende teknisk udstyr.

Som projektleder har Tom stået for projekter med projektering og anlæg af akkumuleringstanke til biomassefyrede fjernvarmeværker, ombygning og tilpasning af installation, alt sammen udført med eksterne ressourcer.

Fra tidligere har han arbejdet med udvikling af cylindersmøreapparater til store skibsmotorer, indbefattet brainstorming, konkretisering og specificering, laboratorieopgaver, troubleshooting og tilpasning direkte på skibene.

Ved Aalborg Industries (Alfa Laval Aalborg) har han arbejdet med ideudvikling, arrangement, mekanik og piping af oliebrænder, både nye typer og opdatering af eksisterende typer.  Desuden har han erfaring med skibsdampkedler og hedtoliekedler, opbygning af større testrigge med kedler, brændere og teknisk udrustning, ordreafvikling af kedel- og brænderprojekter, benchmarking af nye komponenter og underleverandører.

Tom har således stor erfaring med fra kedel- og energisektoren, og han vil styrke virksomheden i alle dele af projektarbejdet, hvor han er god til i samarbejde med kollegaer at få afsluttet opgaverne på bedste vis.

 

Spidskompetencer:

·         Leverandørhåndtering

·         Teknisk design

·         Unitopbygning

·         Brændere

·         Dokumentation

·         Produkt-/produktionsudvikling

·         Site supervision

  

Vi byder velkommen til Tom Gammelmark ved Adding Engineering.

www.adding.dk

Adding Engineering A/S
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.062