23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra praktikplads til fuldtidsstilling

Vi har udvidet vores solvarme- og varmepumpeafdeling med et internt kendt ansigt med ansættelsen af Anders Linder Christensen.

Anders kom til virksomheden sidste år som praktikant og takket være hans gode indsats under praktikopholdet har vi tilbudt ham en fast stilling som Technical Assistant.

Anders har netop færddigjort sin uddannelse som Maskinmester fra det maritime og polytekniske uddannelsescenter MARTEC i Frederikshavn og fortsætter nu sin professionelle karriere hos Aalborg CSP. Her vil han indgå i vores solvarme- og varmepumpeafdeling, hvor han også tilbragte sin praktik og skrev sit bachelorprojekt. Anders vil supportere afdelingens øvrige team med tegning, beregning og dimensionering af nye anlæg.

Hos Aalborg CSP rekrutterer vi løbende studerende inden for forskellige områder. Dette gør vi for at bringe et frisk og innovativt mindset til virksomheden samt for at støtte de studerende i at realisere deres potentiale gennem den praktiske del af deres uddannelse.

I de senere år har både bachelor- og kandidatstuderende i praktik hos Aalborg CSP forsat deres profesionelle karrierer i virksomheden efter endt uddannelse.

Vi byder velkommen til Anders Linder Christensen ved Aalborg CSP A/S. 

Aalborg CSP A/S
Hjulmagervej 55
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21142042

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032