23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Landsdækkende service døgnet rundt hos Granzow

Vores landsdækkende service står til rådighed for dig alle døgnets timer, alle årets dage. Det er din garanti for at komme op i drift hurtigst muligt, når der opstår problemer.

Med en serviceaftale hos Granzow får du kun det, du har brug for. Du sparer derfor også fordyrende serviceordninger med unødvendige standardaftaler, som letter dig for mange omkostninger i forbindelse med vedligeholdelse af dine komponenter.

Vi udfører service på alle mærker, så uanset hvilken opgave du har, så er vi klædt på til at løfte den.

Service med sikkerhed
Du får sikkerhed i at vide, at dine komponenter kører stabilt og gnidningsfrit. Derudover får du overblik over dine maskiners tilstand, og du modtager efter vores servicebesøg en detaljeret tilstandsrapport, så du altid er ajourført.

Derudover sparer du både tid og penge på en ordentlig serviceaftale. For eksempel foretager vi udover kontrol af dine komponenter og installationer også kontrol af dine trykluftssystemer - også kaldet LEAQS.

Er der huller, som betyder lufttab og dermed ringere drift, reparerer vi dem for dig, og giver dig adgang til en database, hvor du får overblik over tidligere utætheder og hvilke huller, vi har lappet.

Kom hurtigere i drift igen med iConn
iConn er et modul, der tilkobles din kompressor, og som holder øje med kritiske processer, som fx olietemperatur og tryk, i alle døgnets timer. Systemet monitorerer for eventuelle fejlmeddelelser og sender selv besked til Granzows serviceafdeling så vi hurtigst kan hjælpe dig. iConn giver os besked til os om, hvornår dele i dit trykluftssystem skal serviceres.

Med iConn installeret får vores serviceteknikere lynhurtigt et overblik over, hvilke komponenter der skal repareres, og det gør at du hurtigere er oppe i drift igen. iConn kan i øjeblikket fås til en skarp nedsat pris, så ret henvendelse i dag.

Læs mere om iConn her.

Er du interesseret i at lære mere om vores forskellige serviceaftaler, så klik ind på vores hjemmeside. Som altid kan du få fat på os på tlf 4320 2600 eller på service@granzow.dk.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032