23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Professionelle armeringsløsninger i hele norden

Tibnor er stolte over at være en af de største leverandører i norden, når det gælder armering til alle typer af konstruktioner.

Armering er ikke den typiske bestillingsvare, og derfor er der nøje overvejelser at gøre, der er med til at sikre den bedste leveringsløsning for hver enkelt kunde. Al armering til levering er certificeret iht. DS/EN 10080, og hver bestilling er garanteret at følge de nødvendige krav dertil.

Enhver bestilling hos Tibnor er produkttilpasset, hvilket er med til at sikre, du får de rette mål og produkter. Dette er sikrer en effektiv løsning for begge parter, der hjælper dig med din næste bygningskonstruktion, hvad end det er en simpel betonkonstruktion eller en større og mere kompliceret konstruktion. I sidstnævnte tilfælde vil du sikkert opdage, at vores online bestilling kan hjælpe dig med mange andre materialer, som måtte være nødvendige.


Tilpas din bestilte armering til din konstruktion
Udvalget af armering hos Tibnor indeholder mange forskellige typer af armeringer, som kan bruges til mange konstruktioner alt efter behov. Det betyder også, at du finder langt de fleste nødvendige dimensioner i armering, samt forskellige legeringer og udformninger, som alle kan tilpasses til dine specifikke ønsker. 


Finder du ikke dine specifikke ønskede mål på hjemmesiden, kan du altid kontakte Tibnor kundeservice. Her er de klar til at hjælpe med at oprette en særaftale, hvor du kan være sikker på at få den nødvendige armering i de mål og den kvalitet, som din konstruktion skal bruge.


Udvalget af armering hos Tibnor
Som nævnt har Tibnor er stort udvalg af forskellige typer af armering, der kan bruges både udendørs og indendørs alt efter konstruktionen. Hvis det er til konstruktioner, som skal udsættes for naturens mange elementer, anbefales det at anvende rustfrit armeringsstål. Sammensætningen af nikkel og krom i denne type armering er med til at beskytte mod korrosion, og har en længere stabilitet end andre typer, hvorfor den er bedst anvendelig udendørs.


Kombinationen af armering og beton er en af de mest anvendte i langt de fleste konstruktioner, hvilket du også kan finde hjælp til fra Tibnor. Der er selvfølgelig forskel på brugen af armeringen, og derfor også i selve produktets sammensætning, som i sidste ende kan påvirke armeringens essentielle funktioner. Armering bruges for at styrke konstruktioner, og skal derfor have en forlænget holdbarhed, der i samme henseende kan bære de nødvendige spændinger mellem materialerne.


Kundefordelene ved Tibnor
Om du er ny eller eksisterende kunde hos Tibnor, er du altid garanteret den ekstra hjælp, som du måtte have behov for. Det er ganske nemt at blive oprettet som kunde hos Tibnor, hvorefter der er adgang til alt lige fra totalløsninger til faste leverancer, som du har adgang til at overse med din egen profil. Fra samme profil har du også overblikket over al relevant information vedrørende nuværende og tidligere ordre. Kort sagt, har du al nødvendig information samlet på et og samme sted.

Tibnor A/S
Klokkestøbervej 18
5230 Odense M
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18234114

Kontaktperson

Jeppe Ørum Pedersen
Head of Communications
+45 28 44 25 33 jeppe.pedersen@tibnor.com

Send til en kollega

0.047