23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt rum- og procesventilation hos Advansor

Technor er i fuld gang med et projekt hos Advansor i Brabrand. Der skal monteres et stort rum- og procesventilationsanlæg i deres grønne sektor.

Technor er i fuld gang med et projekt hos Advansor i Brabrand. Der skal monteres et stort rum- og procesventilationsanlæg i deres grønne sektor.

Det ene ventilationsaggregat er totalt på 67.500 m3/h som fordeles på tre forskellige trykzoner. Ventilationsaggregatet har en meget høj virkningsgrad og vil overholde alle krav til effektivitet m.m.


I Advansors teknikrum, var pladsen begrænset, som gav lidt udfordringer da aggregatet skulle hejses på plads. Men intet problem er for stort til vores projektledere, og det hele forløb planmæssigt trods pladsmanglen.


I selve bygningen, monteres der et større antal faste sugearme, samt sugearme på slæbekanaler som gør det nemmere for Advansor at få suget hen hvor de ønsker det.
Alle sugesteder vil blive forsynet med en specialtilpasset løsning med automatiske spjæld som alle kan styres eksternt. Dette er blandt andet med til, at mængden af åbne og ubenyttede sugearme begrænses betragteligt. Det er noget som er til gavn for både #miljøet og Advansors #elregning.

Anlægget leveres i samarbejde med JKF Industri A/S, Lindab Group, Geovent A/S og FabricAir

 

Technor ApS
Sjællandsvej 22
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19962571

Kontaktperson

KBS
Kathrine Bach Støvring
Kontorelev
kbs@technor.dk

Send til en kollega

0.031