23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Arbejder du med brint eller brændselsceller?

Geopal er i Bremen til Hydrogen Technology Expo Europe, og Christian Møller hilser på en masse spændende og dygtige folk fra brint- og brændselscellesektoren.

Når man arbejder i brint- og brændselscellesektoren, er der risiko for udslip af farlige gasser eller væsker på arbejdspladsen, og derfor snakker Christian blandt andet med de besøgende om eksplosive og brandfarlige gasser, som brint og hydrogen. 

Netop derfor har han også valgt at tage vores superstjerne, gasdetektoren GP-NOVA med sig, da den er designet til at detektere eksplosive og brandfarlige gasser.

Det er vigtigt, at du og din virksomhed sikrer jeres arbejdsplads ved at installere gasdetektering i de områder, hvor der er risiko for udslip af farlige gasser eller væsker, så du og dine kollegaer kan arbejde sikkert og trygt – hver eneste dag.

Er du til messen?

Så besøg vores stand 7025 i hal 5 for at sige hej til Christian. Så vil han rådgive dig om de forskellige gasser samt gasalarmer til netop jeres behov.

Hvis du ikke er på messen, så tøv ikke med at kontakte en af vores andre rådgivere! De er heldigvis også eksperter i både giftige, brandfarlige og eksplosive gasser!

Geopal System A/S
Bygmarken 19
3520 Farum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.031