23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du udnytte et uberørt men attraktivt marked?

Det er næppe gået nogens næse forbi, at energikrisen har fået efterspørgslen på varmepumper til at ryge i vejret.

Energi og varmeudgifter er et stort tema, og der har været mange eksempler på virksomheder – især med gas som energikilde, der står med kraftigt stigende varmeregninger.

Flere danskere står nærmest i kø, for at få en eftertragtet varmepumpe, der skal sætte endnu mere fart på udfasningen af den fossile bygningsopvarmning. Det har fået Dansk Varmepumpe Industri til at gentænke forretningen.
 
I det daglige oplever DVI, at arbejdstimerne hos VVS-installatøren kan udnyttes bedre, når det kommer til større varmepumpeanlæg. Her får VVS-installatøren en ganske enkel og ubesværet installation, med fuld support fra DVI.
 
Kunden kan samtidig opnå store besparelser, hvis de skifter til en varmepumpeløsning. I nogle tilfælde med op til 70% ved en tilbagebetalingstid på blot 2 år. Det er derfor et ganske uberørt men attraktivt marked, dog med mangel på VVS-installatører som har sit fokusområde på store varmepumper.
 
I den anledning har DVI offentliggjort et nyt koncept, hvor alle VVS-installatører kan deltage helt uforpligtende og ganske gratis til et kursus i montage og idriftsættelse af store industri varmepumper.
 
Alle der allerede sælger varmepumper ved, at der er stor forskel på hvordan salg af varmepumper foregår til henholdsvis erhvervsvirksomheder og private. DVI vil hjælpe med at dygtiggøre dig til erhvervssalg og montage – derfor tilbydes der uddannelse i både salgs-og varmepumpeteknik.
 
Kurserne afholdes følgende dage fra kl.08:30 – 15:00.
·      Onsdag den 16. november
·      Onsdag den 30. november
·      Tirsdag den 6. december
 
Hvis det lyder interessant, kan du tilmelde dig ved at skrive en e-mail til eaa@dvienergi.com med antal deltagere og ønsket dato.
 
DVI sørger naturligvis for fuld forplejning, men pladserne er begrænset, så du skal skynde dig.

DVI Energi A/S
Skørping Nord 4
9520 Skørping
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553047

Kontaktperson

KT
Ken Thon
Direktør
kth@dvienergi.com

Send til en kollega

0.031