23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fire forskellige udstillinger i tre forskellige lande!

I de sidste fire uger har vi været på fire forskellige messer, og fælles for dem alle er, at vi havde fokus på sikring af arbejdspladser og beskyttelse af medarbejdere med gasdetektering.

Grønne Gasdage
Til Grønne Gasdage i Danmark fik Christian Middelbo et større indblik i den grønne omstilling og fremtidens teknologi, Power-to-X, og brint var et meget diskuteret emne. Da brint er en ekstrem eksplosiv gas, er der ingen tvivl om, at gasdetektering er en essentiel del af den grønne omstilling. Derfor deltog Geopal i denne meget vigtige og interessante konference.

Nordic Biogas Conference
Henrik Schou tog til Sverige til Nordic Biogas Conference for at diskutere brandfarlige og giftige gasser, såsom svovlbrinte - den berømte og dødbringende gas, der lugter af rådne æg, men dræber uden lugt! For at undgå lugten og de fatale konsekvenser i tilfælde af en gaslækage er professionel gasdetektering den eneste løsning, hvorfor vi var stolte af at sponsorere og udstille til denne biogaskonference.

Chillventa
Henrik rejste også til Tyskland for at deltage i Chillventa, verdens førende udstilling indenfor køleteknologi, sammen med Christian Møller. Da Chillventa tiltrækker mere end 30.000 besøgende, ønskede vi bestemt at være til stede for at understrege vigtigheden ved ​​gasdetektering, når man arbejder sammen med giftige og brandfarlige kølemidler som ammoniak og propan.

Hydrogen Technology Expo Europe
Sidst men ikke mindst, drog Christian igen til Tyskland for at deltage i Europas førende brintbegivenhed, Hydrogen Technology Expo Europe. En udstilling fyldt med innovative ideer og løsninger, der alle bidrager til en fremtid med lavt kulstofbrint! Og derfor var vi nødt til at deltage! For at lære mere om en bæredygtig fremtid og for at diskutere brint som en eksplosiv gas, og hvordan man i fremtiden holder arbejdspladser sikre mod udslip af brint og andre farlige gasser og væsker.

Sikker arbejdsplads
I de sidste fire uger har vi diskuteret giftige, brandfarlige og eksplosive gasser i forskellige sektorer, fordi vi ikke kan understrege nok, hvor vigtigt det er, at du og din virksomhed sikrer din arbejdsplads ved at installere gasdetektering i de områder, hvor der er risiko for udslip af farlige gasser eller væsker, så du og dine kolleger kan arbejde sikkert og trygt - hver eneste dag.

Kontakt os
Hvis du gik glip af muligheden for at tale med os ved et af disse arrangementer, så fortvivl ikke. Vi har slet ikke fået nok af at tale om disse farlige gasser! Så tøv ikke med at kontakte os og få en snak om, hvordan du kan sikre din arbejdsplads!

Geopal System A/S
Bygmarken 19
3520 Farum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.063