23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Årligt serviceeftersyn i et fuldautomatisk parkeringshus

To af vores serviceteknikere, Christian Middelbo og Torben Sibbern har været på besøg i et fuldautomatisk parkeringshus hos en af vores kunder til det årlige serviceeftersyn, og på billederne ses Christian servicere et af AGA-anlæggene.

Hvorfor er der behov for gasdetektering i et parkeringsanlæg?

Kulilte (CO), kvælstofoxider (NOx) og kulbrinte (benzindampe) er giftige gasser, der opstår i parkeringskældre. Der kan derfor være fare for udslip af brændstof, hvis der for eksempel sker en lækage på en brændstofslange eller tank. Da benzin er brandfarligt, og dets dampe kan være eksplosive, er gasdetektering ofte en nødvendighed. Der kan ligeledes let opstå en sundhedsfarlig atmosfære, og derfor kan det være nødvendigt med gasdetektering og effektiv ventilation. Detektorerne aktiverer ventilationen i tilfælde af, at koncentrationen af de sundhedsskadelige dampe bliver for høj.

Hvad sker der så til et serviceeftersyn?

Til et serviceeftersyn testes og kalibreres anlæggene, og vores serviceteknikere sikrer, at alle sikkerhedskrav overholdes. Vores serviceteknikere afslutter altid et serviceeftersyn med at udarbejde servicerapporter med alt relevant information fra det udførte arbejde, samt hvornår det næste serviceeftersyn bør udføres. Læs mere om vores service her.

Med dette serviceeftersyn har Christian og Torben sørget for, at vores kunde fortsat har en sikker og tryg arbejdsplads samt holdeplads for de mange biler og deres ejere!

Geopal leverer forskellige løsninger til overvågning af giftige og eksplosive gasser i parkeringskældre, uanset om de er fuldautomatiske eller ej, og du kan se et udvalg af vores referencer her.
 

Geopal System A/S
Bygmarken 19
3520 Farum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.031