23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få øjne I fjernvarmenettet

Første skridt på vejen til at optimere varmeforsyningen i dit fjernvarmenet er at kende de præcise behov i forskellige dele af nettet.

Til det tilbyder Grundfos trådløse iGRID målepunkter, der fungerer som dine øjne i nettet. Ved at placere målepunkter på strategiske steder i nettet og/eller bygninger, kan du overvåge tryk og temperatur i frem- og returløbsledningen i realtid og derved tilpasse varmeforsyningen til det faktiske behov.

Grundfos iGRID målepunkter findes i to variationer: iGRID Brøndmålepunkter og iGRID Bygningsmålepunkter. Målepunkterne kan bruges separat eller som led i en samlet løsning med andre iGRID-produkter.

Grundfos iGRID er en serie af løsninger indenfor fjernvarme, der er udviklet med henblik på at bekæmpe varmetab og forberede udnyttelsen af vedvarende energikilder gennem intelligent tryk og temperaturstyring.

Det lyder kompliceret, men det behøver det slet ikke at være. Grundfos opbygger de præfabrikerede pumpestationer så de passer præcis til dine behov, og de er nemme at installere, så du kan fokusere på at skabe besparelser for dig selv og dine kunder.

Vil du vide mere om Grundfos iGRID og trådløse målepunkter? Du kan læse mere her: grundfos.dk/igrid

Grundfos Holding A/S
Poul Due Jensens Vej 7
8850 Bjerringbro
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31858356

Kontaktperson

SH
Susanne Hilmi
Marketing Specialist
shilmi@grundfos.com

Send til en kollega

0.032