23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Når transport af aske skal optimeres

Når aske bliver transporteret fra Brønderslev Flisværk, er det nu med en mere driftssikker proces  

 

Brønderslev Flisværk sørger for varme til Brønderslev Kommune. Derfor bliver der dagligt produceret en stor mængde aske. De ville gerne have en mere driftssikker transport af dette.  Vores løsning var et Schrage-system fuldt tilpasset flisværkets behov. Systemet har lang levetid og kræver meget lidt vedligehold.

”Det har givet mulighed for helt andre føringsveje med lodret transport. Der er stor fleksibilitet ved installation. Vores tidligere system var begrænset af vinkler, som gav mange driftsstop på asketransport. Det er nu løst og kører uden problemer,” for­tæller Søren Da Costa Mørch, driftskoordina­tor på Brønderslev Flisværk ved Brønderslev Forsyning.

Flisværket brænder dagligt ca. 200 tons flis af, hvilket forsyner kommunens borgere med varme. Derfor er det vigtigt, at askeudtrækstransporten kører så problemfrit som muligt. Brønderslev Forsyning har det første kraftvarmeværk i verden, der kombinerer koncentreret solvarme og træflis. Det giver effektiv energiudnyttelse.

 

Fleksibelt system tilpasset til jer

”Et Schrage-system kan transportere alle slags produkter fra A til B. Vi sørger for at sammensætte det, så det passer optimalt til den individuelle kundes behov. For at sikre et stærkt produktkendskab er vi faktisk uddannet hos Schrage,” fortæller Per Christensen, leder for vores industri- og smedeteam.

Vi tilbyder alt fra installation til slutdoku­mentation, og vi sikrer, at løsningen passer præcis til din virksomhed. Det gælder transport af både aske, flis og træpiller, men også af madvarer, metal, plastik og meget mere. Kontakt os og hør mere.

Elektro Gruppen A/S
Maltvej 16-20
9700 Brønderslev
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21522775

Kontaktperson

NSR
Nanna Stendal Rasmussen
Kommunikations- og marketingansvarlig
+45 24206699 nsr@elektro.dk

Send til en kollega

0.047