23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny servicedirektør i Coromatic A/S

Henning Møller Pedersen tiltræder som ny servicedirektør i Coromatic A/S

Den 1. marts 2023 tiltræder Henning Møller Pedersen som ny servicedirektør i Coromatic A/S. Her bliver det hans rolle at fortsætte udviklingen af Coromatics voksende serviceforretning inden for nødstrøm, kritisk køl og teknisk infrastruktur. Henning Møller Pedersen overtager rollen som servicedirektør efter Søren Duevang.

Henning Møller Pedersen kommer med solid erfaring inden for ledelse, forretningsudvikling og procesoptimering. Han har over 20 års erfaring fra industrien og har haft flere ledende roller i bl.a. NKT, ABB A/S, LM Wind Power A/S og Vestas.

Om ansættelsen af Henning Møller Pedersen udtaler adm. direktør Kurt Vahlun Sørensen:

- Det er ingen hemmelighed, at Coromatic befinder sig i en helt unik position med et stærkt momentum i markedet. Sikkerhed og sikring af kritisk infrastruktur er en topprioritet som aldrig før. Derfor glæder det mig, at vi kan ruste vores serviceforretning med en kapacitet som Henning, der har stor erfaring med ledelse og forretningsudvikling.”

Om tiltrædelsen siger Henning Møller Pedersen:

- Jeg glæder mig meget til at bidrage til Coromatics positive vækstrejse og ikke mindst blive en del det meget kompetente og dygtige team, som danner rammen om Coromatic i dag. Det er en fornøjelse at mærke, at der bag Coromatic-brandet står en hel organisation, der er klar til at løfte virksomheden til et niveau, der matcher den stigende og vigtige efterspørgsel på teknisk infrastruktur i markedet.”

Coromatic A/S
Præstemarksvænge 17
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30243005

Kontaktperson

SB
Stine Blaaberg
Kommunikations- og marketingchef
stine.blaaberg@coromatic.dk

Send til en kollega

0.047