23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Momentum Energy Group overtager Windturbs

Med virkning fra den 1/1 2023, har Momentum Energy Group A/S (Momentum), via sit 100% ejede datterselskab Momentum Energy Wind Services ApS, overtaget alle anparterne i Windturbs ApS. Selskabet fortsætter herefter i Momentums navn.

Med overtagelsen følger 7 medarbejdere og 3 servicebiler.

Momentum øger herved sin tilstedeværelse inden for vindmølleservice markant i Danmark, og har herefter +40 ansatte, bemander 15 servicebiler og har reservedelslokationer og værksteder overalt i landet.

Momentum Energy Wind Services servicerer fremover mere end 500 møller i Danmark, hvilket placerer virksomheden blandt markedets absolut største, og hurtigst voksende, inden for servicering af vindmøller.

Momentums CEO, Kim Madsen, udtaler om opkøbet:
Vi har længe haft et godt øje til Windturbs, som vi synes passer godt ind i Momentums strategi om at være markedsførende inden for viden om drift og reparation af vindmøller. Det er samtidigt vores erklærede målsætning at kunne servicere både egne og kunders vindmøller overalt i landet, hurtigt, effektivt og konkurrencedygtigt qua lokal tilstedeværelse og stor erfaring. I en tid med urolige el-markeder og høje energipriser, er det af afgørende betydning, at vi kan komme så hurtigt som muligt til møllerne og få dem i gang igen uden for lange driftsstop. Af samme årsag har vi etableret 24/7/365 overvågningscenter, og købet af Windturbs ApS passer i den forbindelse perfekt for os. Vi byder nye medarbejdere og kunder varmt velkommen, og vi glæder os til sammen med dem at gøre en kæmpe forskel i den grønne omstilling, som fortsætter for fuld udblæsning”.

 Den tidligere ejer af Windturbs ApS, Direktør & Servicechef Rene Nielsson, udtaler samtidig:
Vi har med stor stolthed bygget Windturbs ApS op fra bunden af gennem de seneste 12 år, og vi har undervejs opnået at blive kåret til Gazellevirksomhed og serviceret offshore vindmøller i samarbejde med fine virksomheder som Ørsted/Dong og EON. Vi kender Momentum rigtigt godt og da de bankede på døren og spurgte, om vi ville sælge vores livsværk, kunne vi mærke, at tiden måske var inde. Hvis en servicevirksomhed som Windturbs skal vokse i fremtiden, er det vigtigt, at der kommer lidt større muskler og en bredere organisation til. For os er Momentum derfor den helt rigtige køber, fordi de netop kan tilbyde dette. Samtidig sikrer vi, at vores loyale medarbejdere og kunder får et godt sted at være - også fremover”.

Momentum Energy Group A/S er en europæisk asset manager, investor og projektudvikler inden for sol- og vindenergi. Vores services dækker den fulde værdikæde fra investering og udvikling af projekter til teknisk, operationel og financiel asset management. Dertil kommer repowering, levetidsforlængelse og dekommissionering af grønne energiprojekter. Som virksomhed forfølger vi utraditionelle løsninger inden for vedvarende energi og i dag er vi bakket op af en af de førende europæiske investment managers inden for grøn infrastruktur, Arcus Infrastructure Partners LLP, hvis formål er at gennemføre værdiskabende investeringsstrategier inden for det nichesegment, vi opererer i.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Momentum CEO, Kim Madsen, på email: kim@momentum-gruppen.com

Momentum Energy Group A/S
Københavnsvej 81
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41482710

Kontaktperson

EB
Eva Buchwald
Assisterer indenfor markedsføring
+45 46337049 eva@momentum-gruppen.com

Send til en kollega

0.047